WikiWiex.com

Baie de constructii din busteni

Video pe „Case si bai din busteni la cheie“

Arborele - acesta este materialul cel mai ecologic, suficient de durabile și cald. Băile au fost construite o lungă perioadă de timp a fost făcută din bușteni, iar în interior au fost finisate de vindecare de tei si plop. De fapt, busteni din lemn au, de asemenea, o structură naturală frumoasă, care nu pot fi înlocuite cu cărămizi sau blocuri de beton, fără final dramatic.

Sauna dintr-un jurnal

Băile de busteni sunt populare, deoarece acestea sunt mai susceptibile de a retine umezeala aspect, curat și plăcut estetic.

Prin urmare, chiar Construire baie din jurnalele răspândit pe scară largă. Pentru a face acest lucru, în curs sunt busteni, din care, în procesul de producție eliminat cea mai mare parte instabile - lemn de alburn. Dar stratul interior rămas - este suficient de puternică și capabilă să reziste la sarcini considerabile. Jurnalele rotunde fac un fel de sistem comun de instrument, mai mult lunar tăieturii canal pentru prevenirea fracturilor și cupe - sistemul norvegian așa-numita de „spin-groove“. Grație acestei pregătiri băi bușteni obținute cu pereți netezi și solide nu sunt deformate de contracție. A acoperiri moderne și impregnare specială împotriva focului și putregai nu va strica frumusețea naturală a materialului.

Acesta a fost mult timp dintr-o saună jurnal construit pentru o lungă perioadă de timp, dar astăzi, datorită progresului tehnologic, construirea de condițiile unei astfel de abur ecologic și cald redus foarte mult. Și toate datorită procesare de înaltă calitate, buștenilor, care sunt „ajustate“ sub dimensiunea necesară și din care, astfel, destul de ușor de a construi. Pe lângă băile de busteni sunt mult mai puternice decât perechea de grinzi sau orice material stratificat, si poate fi construit la orice unghi.

azi construcția o baie dintr-un jurnal este disponibil pentru toată lumea, principalul lucru să cunoască etapele acestei lucrări, nu se grăbesc și urmați cu atenție recomandările.

Video pe „Made finisare bai de lemn rotund. Regiunea Moscova"

I etapă. Alegerea lemnului

Caracteristicile de lemn de esență moale

Trăsăturile caracteristice ale rasinoase.

Astăzi, încilindre de multe ori sunt realizate din pin, molid, cedru si zada. Cel mai practic și mai accesibil opțiune - pin.

Principalul lucru pentru a căuta atunci când alegerea unui lemn - este calitatea tratamentului. La urma urmei, depinde de el, astfel încât baie de ferm construit nu va fi acolo cu timp pentru a sparge jurnalele. Și calitatea tratamentului poate fi ușor identificat pe carcasă, suprafața - decât este frumos, a fost făcută mai bine alburn tăiat.

Pentru a construi o saună dintr-un jurnal, experții moderni recomandăm alegerea lemn de esenta moale din nordul, care are întotdeauna o densitate ridicată și este mult mai puțin sensibil la schimbările de temperatură și umiditate decât alte rase. Dar mesteacan pentru construirea baie nu poate fi utilizat - este susceptibil de a putrezi.

Cel mai adesea astăzi pentru construirea de bai disponibile pin second-hand, care are un trunchi lung si neted si lemn usor de tratat.

Atunci când cumpără busteni este foarte important să se acorde atenție:

  • lipsa de pete albastre tăiate;
  • miezul ar trebui să aibă o suprafață netedă, nuanta usor mai inchisa si ocupa trei sferturi din diametrul;
  • întreaga suprafață a feliei să fie solidă;
  • atunci când lovit de un capăt topor, toporul ar trebui ușor recul și să publice un sunet de apel;
  • oshkurennogo suprafața buștenilor trebuie să fie de culoare galben deschis sau întunecat;
  • în cazul în care există ramuri, ei trebuie să stea fără goluri (gap - un semn de miez putred).

Video privind „Revizuirea construcției de case si bai din busteni“

Etapa II. Selectarea site-

Distanța minimă dintre clădirile din zona

Distanța minimă dintre structurile de la locul.

Video pe tema „Construirea unei baie din busteni brevna.AKV-STROY.COM“

nu fiecare site este potrivit pentru construirea de bai din busteni. La urma urmei, este de multe ori, în plus față de saună și camere de relaxare, există, de asemenea, o piscină - și situat apa de mare la sol este de dorit pentru el.

Intrarea la băile sunt situate în mod tradițional pe partea de sud, pentru că în troiene de iarnă de pe această parte se topesc mai repede.

O mulțime de valoare în zona de selecție are dacă baia de lemn una etaje sau două etaje. La urma urmei, a fost chiar posibil astăzi, în loc de două clădiri separate - vile si bai - face una, baie, în cazul în care primul etaj este potrivit pentru sejururi peste noapte și chiar lângă baie există chiar și un garaj mic pentru mașină. Într-adevăr, în cazul în care peretele de lemn ecologice, chiar dormi mai puternică și mai sănătoasă decât zidurile de apartamente ale orașului. Dar polumansardu la etajul al doilea poate fi utilizat în condiții de siguranță pentru sala de biliard sau echipamentul cameră de odihnă.

Etapa III. punând bazele

Schema de fundație benzi sub baie

Schema de fundație benzi sub baie.

Fundamentul pentru o baie făcută din bușteni este necesar să se stabilească, la o adâncime de înghețare a solului. Fundația bandă cea mai optimă, care datorită masivitate este capabil să reziste la solicitări severe și jurnale, după cum știți, nu este cel mai ușor material pentru construcții.

fundație Pier este potrivit pentru construirea unei băi numai în cazul în care camera va consta dintr-un cadru special din grinzi de lemn și plăci de panouri speciale, care sunt montate pe cadru. Desigur, o astfel de design de baie este mult mai ușor decât atunci când lemnul înfipt, iar fundația nu mai este nevoie de unul la altul la fel de puternic ca o curea. Dar, pe de altă parte, astfel de cadre de busteni pana sa dovedit a fi de încredere. Despre anumite tipuri de fundații pot fi găsite în secțiunea „Fundația“ pe site-ul nostru.

Etapa IV. Pregătirea busteni

Tipuri de busteni pentru baie

Tipuri de busteni pentru baie

După șanțul este umplut cu abur, și a făcut fundația, este necesar să se înceapă pregătire preliminară buștenilor pentru construcții. Toate capetele buștenilor trebuie skived să aibă o grosime care este egală cu diametrul superior.Dar, pentru a construi propriile lor băi de jurnal, nu trebuie neapărat să cumpere cherestea gata făcute, după prelucrare din fabrică. Ele pot sostrogat manual, folosind un plan convențional. Desigur, acest lucru numai de către profesioniști și necesită o experiență considerabilă și de calificare, dar jurnalele prelucrate manual, mult mai durabil și au o capacitate mult mai mare de a rezista influențelor naturale decât planta tăiate. Faptul este că, cu ajutorul rindea cu lemn este scos doar alburn, dar el nu este îndepărtat stratul protector al arborelui. Principalul lucru este de a termina cu abateri în standardizarea buștenilor nu au fost mai mult de 1-3 cm, - acest lucru este important pentru a se autentifica în final strâns între ele.

V pas. Construcția zidurilor lemnului

Toate achiziționate pentru construirea unei băi publice de jurnal este necesar să se examineze și să selecteze cel mai gros si puternic pentru instalarea primei serii de pereți. Mai bine în cazul în care acesta va fi un jurnal de zada, care este într-un mediu umed proprietate pentru a obține cetatea. Cu toate acestea, nu este necesar pentru a construi un zid de zada - aceasta esenta moale la temperaturi ridicate va aloca suficient de puternic miros.

tipuri de crestat

Tipuri de crestare a - o "cup" - b - o "a labei" - a - un "vârf" - g - marcaje "picioare" - d - grinzi vrubka din exterior stenu- e - fascicul vrubka în interior stenu- w - contiguitate peretele interior spre exterior atunci când tăiați în „laba“.

În cazul în care jurnalele au fost achiziționate în companie, acestea sunt probabil numerotate, iar acestea pot fi pliate rapid și ușor, pe partea de sus a reciproc, așa cum se arată în proiectele restante.

Odată ce toate jurnalele sunt stivuite, aveți nevoie pentru a lua ceva timp pentru uscarea lor. Dacă nu, atunci în viitor, poate provoca fisuri si chiar curbura, care se va rupe, mai devreme sau mai târziu, rezistența întregii structuri și integritatea acestuia.

Pentru a construi podeaua și tavanul din camera de aburi, puteți utiliza orice tip de lemn, dar nu zada si pin. La urma urmelor, aceste specii de arbori, chiar și după o uscare bun poate fi separat de fibrele de rasina. La 20 de grade, picăturile sunt solide, dar în căldura ei pot chiar lipi de piele și îndepărtat numai cu terebentina. Ideal pentru construirea speciilor sauna - lemn de plop si tei, care tolerează perfect de căldură și umiditate, și astfel posedă proprietăți curative.

Video pe tema „Construcția de case din busteni 2885105“

Etapa VI. pereți konopatka

După uscare, jurnalele pot începe să călăfătui băi pereți în interiorul și în afara. După stivuire la bușteni rămâne întotdeauna un ele decalaj mic, care nu este închis, este posibil să se ocupe de a pierde în mod constant de căldură în baie, a crescut de umiditate și deformarea datorită umezelii infiltrarea superioară a lemnului.

pereți Konopatka tracta

Konopatka pereți de remorcare.

Video pe tema „Construirea unei cheie de baie din busteni“

Acesta a fost mult timp pentru a konopatki bai ziduri utilizate mușchi, lână simțit și câlți. Astăzi, cele mai multe sunt în curs de așa-numita bandă izolatoare din iută și lnya. Ei nu au nevoie de un konopatka dublu ca Moss și câlți atât de mult reduce timpul de construcție. Și iuta nu putrezeste și are o higroscopic scăzută.

Konopatku pereti log bai se pot face în mod independent. Tu ar trebui să înceapă cu straturile inferioare ale carcasei, acordând o atenție deosebită la colțuri. Fibra ar trebui să se desfășoare peste fantă și apoi cu ciocanul între butuci lopata de construcții. Este important să se konopatku o dată în jurul perimetrului, etanșare complet golurile, astfel încât să nu trebuie să refaceți toate lucrările. Separat, fiecare perete de călăfătui nu se poate - doar pe perimetrul, pentru că datorită strâns înfipt în simțit atunci când activitatea se desfășoară disproporționată în raport, acesta poate fi pereți denaturate. O astfel de metodă se numește caulking „în întindere.“

Dar puteți călăfătui perete și „stabilit în“ atunci când firele impletit si ghemuieste-te într-o minge. Din această bobină sunt trase balamale și, de asemenea, cu ciocanul în canelura o lopată specială.

Video pe „baie din bușteni. Baie de top ..“

Etapa VII. Realizarea de comunicații și instalarea acoperișului

În baia de lemn rotund poate fi instalat ca un acoperiș uni-direcțională și fronton. Dar pentru ei înșiși căpriorii acoperișului se poate utiliza în siguranță panourile de lemn de esență moale, dar de pre-expuse la suficiente de pre-uscare.

Cel mai important lucru de reținut atunci când se efectuează comunicații și instalarea acoperișului pe care unghiile de ciocan direct în jurnalele de mașini rotunjite nu poate fi - după baie cu micșorează timpul.

Etapa VIII. Interior Îmbunătățirea baie de finisare

Schema de pereți de izolare de aburi și căptușeală asieta

Schema de panouri pentru pereti de izolare de aburi și asieta.

Pentru decorarea interioară a băii poate începe numai atunci când ea va sta chiar dacă toată iarna. Pe parcursul acestei perioade, și fundație, iar jurnalele va soluționa puțin sub influența gravitației.

Cu excepția cazului, desigur, am nevoie pentru a termina - în astfel de bai sunt, de obicei peretele este lăsat așa cum este, pentru că nici un material nu poate înlocui frumusețea naturală a lemnului. Și vopsea sau lac în baie nu poate fi folosit la toate. În plus, baia de jurnal - nu este suficient de cald necesită izolare gravă.

În plus, sistemul special de ventilatie în baia de jurnalele nu sunt necesare - în cazul în care construcția sa a fost efectuată în mod corespunzător, pereții se vor „respira“. Și pentru că ferestrele din astfel de perechi de obicei mici. Credem că va fi întrebam ce ușa pentru o baie poate fi pus într-un astfel de cadru.

Mai mult, o astfel de lemn de baie face perfect cu umiditate ridicată, care toate invariabil manifesta asociat.

azi poate fi comandat gata de baie din busteni, care sunt adesea oferite de mai multe firme de construcții. Desigur, această opțiune elimină consumatoare de timp și de multe necazuri, dar costă mai mult decât de a construi o baie cu mâinile. dar și că, în acest caz, o baie din busteni servi încă în condiții normale de utilizare, cel puțin o jumătate de secol, o baie de busteni rindeluite manual - si 100 de ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Baie de constructii din busteni cu propriile lor mâiniBaie de constructii din busteni cu propriile lor mâini
Cum de a izola pardoseli pe jurnalele?Cum de a izola pardoseli pe jurnalele?
Ca de busteni pentru a face mobilier de gradinaCa de busteni pentru a face mobilier de gradina
Volumul jurnalului calibrat și necalibrateVolumul jurnalului calibrat și necalibrate
Tehnologia de fabricație și procesul de bușteniTehnologia de fabricație și procesul de bușteni
Ce este bara de CILINDRICE?Ce este bara de CILINDRICE?
Contra Casa de busteni contemporaneContra Casa de busteni contemporane
Cum de a face un perete despărțitor în formă de T făcut din cărămizi într-o baie de bușteni?Cum de a face un perete despărțitor în formă de T făcut din cărămizi într-o baie de bușteni?
Cum de a construi o cabană cu propriile sale mâini?Cum de a construi o cabană cu propriile sale mâini?
Cum sa faci propria baie de tocat?Cum sa faci propria baie de tocat?
» » » Baie de constructii din busteni

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate