WikiWiex.com

Sauna în apartament cu mâinile sale - construcția în etape

Baie a fost mult timp un loc preferat pentru poporul rus. Dar, în orașe posibilitatea de a încălzi nu este întotdeauna disponibil. prin urmare locuitorii întreprinzători a orașelor sau a construi propriul dvs. de abur pe site-ul în apropiere de grădina sau caută cum să construiască o saună în apartament

. Și, după cum sa dovedit, roti ca un complet nu este dificil - este important doar să știe cum și să aibă la îndemână materialele necesare.

Video pe „sauna in apartament, cabana, casa, sauna cu mâinile lor, baie cu mâinile“

dispozitiv de saune

dispozitiv saune.

La urma urmei, de fapt, echipate simplu și rapid frumoase și confortabile, mini sauna in apartament: fotografiile pot fi vizualizate pe Internet, iar informațiile sunt ușor de găsit și în portaluri de construcții specializate și reviste. Principalul lucru - toate lucrările efectuate cu atenție și periodic să se consulte cu spetsialistami.Kakoy fi sauna - depinde de tine. Acest lucru poate fi o saună cu infraroșu cu mâinile lor, și este posibil să se facă prin convecție - cuptor.

Videoclipuri similare „Bath House: face în condiții de siguranță mâinile Sale // FORUMHOUSE.“

Pentru a dota baie proprie, fie că este vorba de o saună finlandeză într-un apartament sau o baie de aburi tipic rusesc, ai nevoie de trei întreg perete terminat. Cu alte cuvinte, pur și simplu selectați cea mai mică cameră. Dar dacă acest lucru nu este posibil, atunci puteți construi o saună și un perete portant aproape oricare dintre camere, dar nu și în exterior, sau în timpul iernii, este ușor de condens se poate forma. Cu toate că, în acest caz, este posibil să se echipeze grila de ventilație dintre perete și peretele de susținere a camerei de aburi a apartamentului. Deci, pentru ca acest lucru să se poartă de perete bătut în cuie bare de 5x5 cm, iar distanța de 50-70 cm unul de altul și întreaga înălțime a viitoarelor saune. În continuare invelite ladă, care va prelua toate funcțiile peretelui lagărului.

I etapă. Construcția cadrului viitorului abur

Un exemplu de construcție de saună pe balcon

Un exemplu de construcție de saună pe balcon.

Video pe tema „Casa intr-un milion: etape de constructie // FORUMHOUSE“

bare de cadru trebuie să fie presat ferm pereții saunei. aspect tubulaturii trebuie făcut cinci niveluri, și a avut loc cinci linii orizontale de cretă convenționale pentru această folie. Și prima linie ar trebui să fie situat la o înălțime de 3 cm de la podea, la o înălțime de 60 cm, este desenată în al doilea rând, iar al treilea - la înălțimea de 1 m deasupra podelei. Ca rezultat, se obține linia 5 în 5 cm de tavan. În al patrulea rând - exact la mijloc între 5 și a treia linie. sauna cadru trebuie să fie fixat în sine, cu gauri speciale teava dreapta prin izolare, care se face strict pe liniile. Etapa de găurire optimă. - 50-70 cm Pentru umplutura in curs sunt dopuri din lemn și dopuri de nylon.

Elementele insotitoare trebuie să fie fixate cu ajutorul unor șuruburi, înșurubate în bord, și barele longitudinale pe o linie centrala. În care grosimea medie a barelor trebuie să fie mai mare decât grosimea celuilalt. Pentru că este la barurile și magazinele medii vor fi apoi atașat la etapa finală a lucrării. Dacă peretele lagărului a fost neuniformă, este necesară ajustarea grosimii elementelor de legare.

Apropo, Framing într-un apartament este cel mai bine în cel mai mic spațiu, de exemplu, pe site-ul fostei cămară sau dulap. În cazul în care dimensiunile pentru camera de aburi viitoare sunt ideale, tubulatura în sine poate fi montat direct pe pereții camerei. Dar, în cazul în care dimensiunile sunt diferite, trebuie să instalați colțuri rafturi verticale speciale de placi metru. Cel mai important, la înălțimea lor a fost mai mare de 5 cm de locația viitoare a asieta superioare. Fix rezistent poate fi direct pe podea, pre-forate în ea două găuri și introduceți diblurile de nailon. În plus, dar, de asemenea, de a conduce două unghii 12 centimetri direct în capătul rack, dar fără pălării. Este important să se fi transformat ei înșiși stau pe verticală, și se poate verifica nivelul de fir cu plumb sau apă.

Schema de izolare tavan aburi

Schema de abur izolației tavanului.

Plafonul unei sauna de origine este construit după cum urmează: capetele dințate superioare comunica cu panouri care sunt plasate plate. Aceasta este elementele cadrului tavan, care în mod tradițional se face nu din baruri, precum și a plăcilor late mai masive. Acestea ar trebui să fie plasate în paralel între ele și pereții laterali ai saună în sine. Cea mai bună opțiune de cazare - 50-70 cm, doar pentru buna locație unghii captuseala de fixare. Și este nevoie orizontală și paralelă a fi verificat cu un nivel de spirit.

Gata cadru sauna acasă ar trebui să includă locația standard pentru ușă. În acest scop, cele două picioare sunt montate la montarea tocului și over-the-box set săritor orizontal pentru fixarea căptușeală. Cadrul ușii între montanți este fixat prin șuruburi. După montarea canatul ușii cutie este de dorit să se îndepărteze din balamale și retrase din circuitul agricol - pentru a evita deteriorarea în timpul operațiunilor ulterioare.

Pentru evacuare și de ventilație a făcut două cadre de lemn. Dar, dacă un plafon pentru utilizarea plafonului saună a spațiilor, panourile sau bare ale cadrului trebuie să fie fixat cu ajutorul pergamină, și numai după ce materialul este montat pe tavan, se leaga de rama de perete.

Dar pentru plăcile de podea utilizare nu este de dorit, dar într-un vârf de cuțit, puteți, fără nici un lac - că nu există fum nocive. De asemenea, alte saune suprafete de origine nu poate fi lacuite. Și podeaua este mai bine să se stabilească dalelor, dar fă-o înainte de a va fi ridicat foarte proiectarea unui copac.

Etapa II. Cablarea în saună

Cablarea în saună

Cablarea în saună

Video pe „saună în apartament cu mâinile Kopeisk Partea 2“

Înainte de instalarea de cabluri electrice într-o saună acasă este necesar să se definească un mod logic, în cazul în care acesta va fi amplasat toate radiatoarele. Lămpile pot fi, de asemenea, plasat oriunde. De exemplu, pentru o formă cilindrică, cu o parte din sauna 2 metri nevoie doar de o pereche de lămpi de 40 de bumbac dispuse pe ambele părți ale banca de rezerve. La urma urmei, acesta este aranjamentul lor dă întotdeauna o iluminare moale și uniformă. Dar poți repara luminile de pe tavan și pe perete, acoperind lor zăbrele decorative din lemn.Instalarea tuturor echipamentelor electrice în propria saună este cel mai bine în consultare cu un electrician - este cel mai bine cu experiență, cunoștințe de modul de a construi o saună în apartament și petrece în cablarea ei corect. Chiar mai bine, că o astfel de lucru efectuată de către un specialist. Dar, desigur, este posibil de a efectua lucrări importante pe cont propriu. Astfel, machete de cale cablare într-o cameră trebuie să fie programată cât mai scăzut posibil și să treacă numai de-a lungul părții exterioare a carcasei. Toate firele trebuie să treacă prin cadru montat pe elementele furtun metalic. Nu există daune sau compuși cum fire nu ar trebui să fie. Principalul lucru pe care capetele libere ale firelor saunei au fost stabilite capete lungi pentru a fi în măsură să efectueze perfect cabluri de terminale și oferă switch-uri și program de încărcare.

În cele din urmă, conectarea luminări într-o saună de origine nu poate fi decât în ​​paralel și trebuie să treacă neapărat prin comutatorul. Faza pentru aceste corpuri de încălzire ar trebui să asigure și cablurile de alimentare și de iluminat - pentru a ajunge pentru cel mai mult în furtunul de încălzire, care se termină în panoul de încălzire.

Etapa III. Construcție de izolație termică în saună

Izolarea termică a unei saună acasă ar trebui să fie două straturi - izolație și folie. Sami role izolante trebuie din timpul laminării din perete în jos stivuite suprapus și cu opriri la pozarea de până la 10 cm. După este necesar ca izolație pentru a fixa unghiile unde forate anterior găuri și dopuri de lemn introduse. Legarea este după cum urmează: bara de sus, și apoi - o placă de lemn la o distanță de 1 m de la podea. Toate celelalte placi sau bare sunt montate în ordine aleatorie.

Video pe „saună în apartament cu mâinile Kopeisk Partea 1“

Etapa IV. Pentru mantale captuseala sauna

Schema de pereți de izolare de aburi și căptușeală asieta

Schema de panouri pentru pereti de izolare de aburi și asieta.

Toate băile rusești odată construite de plop și tei. Desigur, aceste materiale nu sunt cele mai durabile pentru o astfel de structură solidă, ca un tip, dar au un adevărat proprietăți de vindecare. Așa că astăzi, acest material este aproape întotdeauna utilizat pentru camerele interioare de linie de aburi și saune. Dar puteți saună apartament și arma o căptușeală convențională.

Începe să sauna șindrilă acasă arma aveți nevoie de tavan. În cazul în care plafonul camerei sauna este plafonul, este necesar pentru a strânge partea folie la camera de baie cu aburi. Folia trebuie să fie atașat elementelor de cadru prin intermediul unor butoane dure și întinse perpendicular pe plăcile de cadru. Și pentru a pune folia nu are nevoie să cap la cap, și se suprapun, în cazul în care se suprapun latime -. 5-10 cm în interiorul căptuși plafon nevoie de partea de intrare. O garnituri de cusut au nevoie de cuie evazate speciale pe fiecare bord cadru. Primele cuie cu ciocanul într-un unghi în canelură cu un ciocan și apoi - dvoboynikom. Cea mai extremă a plăcii poate fi cusute unghii comune, fără o pălărie, care trebuie să fie eliminate în mașini de tuns în avans și intrarea de unghii în copac - o cârpă șterge. Pe partea de sus a foliei este necesară pentru a pune izolația, deoarece exteriorul plafonului de saună. Ca un încălzitor poate fi orice vată minerală, care nu respiră și nu se aprinde cu un chibrit. Dar nu puteți utiliza spumă - este specific să aloce în substanțele toxice de aer.

Deasupra vatei minerale este prevăzută asfalt și poate trece la mucoasa pielii. În cazul în care plafonul sauna este montat direct pe tavan dedicat camera ei, pictura folia poate fi tras și partea de intrare. În acest scop este cusut cu placi 4 captuseala de jos și format între deschiderile ramei sunt umplute plăci de izolație. În continuare întins un alt material și procedura se repetă.

În mod similar, saunele tavanul de acasă sunt tăiate și peretele acestuia. Dar, în acest caz, deja trebuie să ne amintim și de locuri pentru a posta ieșire. În aceste locații în placa de sine, trebuie să detaliați mai întâi o gaură a cărei diametru este egal cu diametrul furtunului. Apoi, el furtun de metal trebuie să fie trecut prin gaura, și apoi bord căptușeală pot fi cusute la locul lor permanent. Dacă suturate de perete fără plinta, căptușeala între pereți și plafoane cusute „Rust“ și plintă inferior bătut în cuie, cu capace otkusannymi direct prin șipcile direct la placa inferioară. Dar, pentru a obține bună conductă de ventilație prin perete, marginea de jos a partea de jos a plăcii nu trebuie să aducă la podea - lăsați-l să rămână un decalaj de 20 mm. În plus, șipci cu necesitatea de a coase prin garnitura.

V pas. Construcție Lavochne cadru

Construcție Lavochne cadru

Construcție Lavochne cadru

Videoclipuri similare „Sauna în apartament? E real!“

Krämerbrücke face cadru pentru o saună acasă aveți nevoie de la baruri cu o secțiune de 40x80 mm, care poate fi folosit ca un consiliu de scurt, unite cu șuruburi.

La începutul lucrării, este necesar să se coase bara principal orizontal la nivelul de legare pe întreaga lățime a peretelui opus intrării al treilea. Inutil de cusut să facă șuruburi 8-10 centimetri. Principalul lucru este de a plafona un pic înecat într-un bar și, ulterior, în mod accidental nimeni nu a putut atinge și ars. Distanța optimă dintre șuruburile - 50 sm.Takim același mod suturate și bănci saună laterală. Dar la capetele barelor laterale mai trebuie să atașați bara agățat folosind 15 șuruburi de centimetri. Ca rezultat, lungimea agățat a lemnului ar trebui sa parilochnoy lățime egală. În cazul în care sunt înșurubate șuruburile-saomrezy necesare pentru scopuri de securitate pentru a ascunde găurile cu un dop de plută bine-montaj cu adeziv alb. Principalul lucru pe care pluta era din același lemn ca parchetul lavki.Dlya magazine au utilizat în mod tradițional bord 20h80 mm. Pardoseala este asamblat din plăci longitudinale și transversale și se presupune a fi detașabil. bord longitudinal de-a lungul lungimii sale coincide cu lățimea și transversale saunele - cu lățimea punții, care nu trebuie să fie mai mică de 60 cm pentru banc de sus și 40 cm pentru fund.

Etapa VI. instalarea de echipamente electrice

La ultima etapă de a construi o saună acasă vine instalarea de echipamente electrice. Prin intermediul unor șuruburi speciale, livrat cu sistemul de încălzire creează un montaj robust. Instalați sistemul de încălzire aveți nevoie de o înălțime de 20 de centimetri de la podea. În jurul este necesar să se creeze o barieră de resturile rămase ale Născătoarei de orice formă, dar nu mai aproape de 5 cm la cel mai de încălzire. Între elementele de încălzire pietre stivuite cu clearance-ul minim. Masina este montat în siguranță, lămpi și comutatoare electrice, și cu șuruburi - clepsidra și de aerisire.

După toate lucrările de montare sunt eliminate tavan cârpă și bănci și curățate cu o cârpă ușor umedă - și saună privată în propriul apartament este gata de utilizare. Principala, prima zi sauna caldă la 60 de grade cu ușile deschise și supape, iar al doilea - la 90 de grade și așa dețin trei ore. În a treia zi de trei ore pentru a absorbi temperaturi de 100 de grade, atunci este posibil să se stabilească o temperatură maximă timp de 40 de minute și se adaugă timp în timp pe apă pietre calde. Pornind de la a patra zi, sauna acasă poate fi utilizat în condiții de siguranță, cu o încărcare completă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Dispozitiv de saună separatăDispozitiv de saună separată
Ca propriile lor mâini pentru a construi o saună cu o piscină?Ca propriile lor mâini pentru a construi o saună cu o piscină?
Cum de a planifica împerecheat corect?Cum de a planifica împerecheat corect?
Sauna mâinile proprii: de la instalare la echipamenteSauna mâinile proprii: de la instalare la echipamente
Saune finisaj Disponibil cu mâinile în baie?Saune finisaj Disponibil cu mâinile în baie?
Ce dimensiune ar trebui să fie baie mică pentru o baie?Ce dimensiune ar trebui să fie baie mică pentru o baie?
Cum să scapi de mirosul în camera de aburi?Cum să scapi de mirosul în camera de aburi?
Subsol pentru garajSubsol pentru garaj
Cum de a izola plafoanele în saună?Cum de a izola plafoanele în saună?
Saună finlandeză - istoria, regulile de conduită, beneficiile pentru sănătateSaună finlandeză - istoria, regulile de conduită, beneficiile pentru sănătate
» » » Sauna în apartament cu mâinile sale - construcția în etape

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate