WikiWiex.com

Echipează sala de așteptare - o colecție fotografie

Video pe „Design camera copilului. Interior, mobilierul și decorarea №5“

Deci, ai construit-o baie de visele tale, acum este timpul să se gândească la modul de a dota un dressing - un loc unde vă petrece o mulțime de timp, care iese din camera de aburi într-o stare relaxată și bună. Sarcina - de a crea un spațiu care este propice pentru odihnă corespunzătoare. Desigur, dacă sunteți un fan de călătorie și de alegere, și nu există probleme. Și dacă ți-ai construit mult timp Bathhouse lor, gândit prin toate detaliile - aveți nevoie pentru a crea acea atmosferă specială „sinceră“, fără a pierde principal - funcționalitate. Să-i dăm detalii.

Video pe „forme uimitoare de flori frumoase“

proiecta o sală de așteptare în stil rusesc

proiecta o sală de așteptare, în stil rusesc este caracterizat prin prezența unui samovar, pervazuri și mobilier sculptat.

proiecta o sală de așteptare

Primul și funcția principală de schimbare a camerei - confort. Mergând la baie, nu trebuie să se gândească la modul în care, de exemplu, eliminați pantaloni, nu țopăit pe un picior, sau în cazul în care pentru a pune lucrurile, fără a risca macerat într-o găleată cu o mătură. Prin urmare, este important să se asigure fiecare detaliu - de la banca pentru stripare rafturile cu ustensilele de gătit necesare.

Piese de metal din interior

Interiorul unei camere de așteptare ar trebui să fie la fel de convenabil și confortabil.

În plus, este necesar să se aranjeze camera astfel încât să vă puteți bucura de socializare cu prietenii și nimic nu neagă: nici adunări lungi, nici de divertisment simplu. prin urmare, Interiorul de o sală de așteptare ar trebui să fie ergonomic și confortabil.

Dacă valoarea experiența de fani de camere cu aburi rusești, reinventezi roata nu este necesară: stilul tradițional de „a la rus“ la dispoziția dumneavoastră. decor vegetative, un samovar și elemente puternice mobilier din lemn masiv - ceea ce ai nevoie. Uitați-vă la sala de pansament cum ar fi: Imaginea 1 nu a putut fi mai bine ilustrat, este dotat cu stilul tradițional.

Vă puteți permite, de asemenea, timp pentru a plonja în atmosferă de ori nobili și aristocrați, și alege un design clasic, o sală de așteptare. Este mobilier adecvat cu picioare curbate, sculptură în lemn, rafturi modele complicate. Pentru a sublinia luxul situației, puteți folosi frumoase fețe de masă de modă veche manual sau tapițerie stilizate.

Video pe „amenajare a teritoriului / Peisaj“

Daca esti un fan de piatră, sticlă și metal, soba cu camera de ardere externă, decorate cu fereastră de sticlă, cu siguranta va place. Apoi, are sens pentru a adăuga la interiorul unei camere de așteptare câteva elemente mai funcționale și decorative realizate din piese din sticlă sau metal, de exemplu, cupe elegante transparente de forme clare sau rafturi, finisate din metal. Poate idee pozaimstvuete cum de a decora sala de așteptare.

mobilier

Mobilier tapițat în sala de așteptare

Pentru un confort maxim, puteți utiliza mobilierul moale în sala de așteptare. Este recomandabil să se utilizeze canapele din piele, deoarece ei resping umezeala.

Video pe „glume (fotografii selectate)“Desigur, vorbind despre funcționalitatea și confortul de orice cameră poate fi numai cu condiția ca toate mobilierul necesar. Și ceea ce este necesar în baie?

Fără umerașe pentru haine, mese și bănci pentru a face este imposibilă. Aceasta este elementele cele mai necesare. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că alții nu ar trebui să fie. Nu este de prisos la stilul de piept mic de lemn vechi de sertare sau rafturi pentru chestii metalice moderne. Aici va plia prosoape, poate o schimbare de haine sau fețe de masă.

Principalul lucru este că mobilierul a fost confortabil și se potrivesc în designul general al camerei de schimbare. De asemenea, nu a împiedicat bănci suplimentare, un frigider mic și TV.

În ceea ce privește materialele, apoi o sală de așteptare într-un stil tradițional se va potrivi numai prelucrarea lemnului într-un stil modern, minimalismul sau utilizarea hi-tech din oțel inoxidabil și sticlă. Dacă decideți că cel mai bine va fi pe canapea, atunci nu iau modelul acoperit cu o pânză: într-o baie de acestea sunt puțin probabil să dureze mult timp, dar piele sintetica si piele - o alegere excelentă. Acest lucru va ajuta la crearea de mobilier o sală modernă de design de așteptare, va fi durabil și funcțional. Dar atunci trebuie să vă asigurați că sauna, aburi și izolația a fost realizată în conformitate cu normele - care în vestiar a fost excesul de umiditate.

Multe din piele sintetica si piele naturala chiar par neplăcut la atingere, deoarece oamenii o baie de aburi du-te aproape gol. În acest caz, păstrați prosoape speciale sau pături pentru mobilier. Gândire, cum de a decora sala de așteptare, elemente de țesut încearcă să folosească cât mai puțin posibil. Dacă aveți de gând să dim pânză de masă, asigurați-vă că pentru a alege acele materiale care sunt șterse cu ușurință și cu uscare rapidă.

Atunci când încălzirea cărbunelui în baie trebuie să se gândească în cazul în care ați pus combustibil. Mulți oameni preferă să facă „în rezervă“ la exterior și a plecat în găleți. Practic, desigur, dar nu este estetic plăcut. O idee bună - pentru a pune chiar în vestiar o cutie specială de cărbune cu un capac. Stilizată-l sub caseta sau „false“, „sculptat“, vă rezolva problema, cum de a decora sala de așteptare.

Related Videos „murdare Mind Foto COMPILARE - Fotografii mai nostime care probeaza mintea ta este murdar“

În general, cred că, de vis, în căutarea de idei noi și pregătește baia lui, astfel încât să se odihnească într-adevăr în ea și să uitați despre toate hassle și tam-tam. Și noi sperăm că vă ajută să creați un dressing confortabil și o selecție de fotografii ale acestui articol. Tu și coziness ușoară cu abur!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Luminări pentru baie și saune - o analiză a opțiunilorLuminări pentru baie și saune - o analiză a opțiunilor
Interiorul original al unei case din lemn cu decor albInteriorul original al unei case din lemn cu decor alb
Cum de a aranja un mobilier de baie 4h3m?Cum de a aranja un mobilier de baie 4h3m?
Bai Finisaj interior: colecție fotoBai Finisaj interior: colecție foto
Interiorul băii - lăcașul de puritate și de sănătateInteriorul băii - lăcașul de puritate și de sănătate
Mobilier pentru baie și saună - recomandări privind producția de confortMobilier pentru baie și saună - recomandări privind producția de confort
Ce poate fi de design de baie cu un salon?Ce poate fi de design de baie cu un salon?
Design baie de interiorDesign baie de interior
Modele și tipurile de bază ale planului de bucătărieModele și tipurile de bază ale planului de bucătărie
Spălătorie în clădire - o cameră utilă trebuie să fie frumosSpălătorie în clădire - o cameră utilă trebuie să fie frumos
» » » Echipează sala de așteptare - o colecție fotografie

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate