WikiWiex.com

Cărămidă de baie - zidărie, trepte, caracteristici

Baie Construcție de cărămidă caldă la fel de popular astăzi ca baie de la un bar și o baie de beton celular. Desigur, cărămida în unele privințe lemn inferior, dar încă rămâne în cererea pentru construirea de clădiri durabile și rezistente la foc astăzi. Într-adevăr, în timpul producției de cărămizi temperată printr-o temperatură ridicată, astfel încât acesta devine suficient de puternic, și monolitic. Mai ales în sine dovedit pe cărămidă roșie partea pozitivă. Astfel, caramida baie construi împreună cu portalul Vasha-Banya!

caramida baie

caramida baie din caramida rosie, ca este cel mai refractar.

Opțiuni de zidărie de cărămidă

Astăzi, datorită disponibilității informațiilor necesare pe Internet și instrumente camera de caramida cu mâinile sale - realitatea. Cel mai bun dintre toate, lucrările efectuate cu atenție, încet și nu uita din când în când să se consulte cu un specialist.

Deci, baia comună caramida astăzi în trei tipuri: baie, in interiorul zidurilor de care sunt căptușite cu o izolație termică placa modernă, baia cu pereți cu o fantă de aer în grosime de 4-6 cm și o baie cu o rambleiere peretele dintre rândurile exterioare și interioare cu partiții speciale transversale termoizolatoare. Aceste opțiuni fac posibilă pentru a construi o mulțime de economii cu grosime mai zidărie și încă mai oferă parametrii termice și tehnice bune. Dar construirea baie caramida - este laborioasă și nu tolerează nepăsarea sau funcționează în tratamentul articulațiilor.

Sistemul bandajarea Odnoryadovaya

Sistemul bandajarea Odnoryadovaya

în sine Baie din cărămizi cu mâinile lor pot începe apoi să construiască, de îndată ce îmbunătățirea hidroizolatii sale subsol, pereți marcate și defini locația viitoare a ușilor sale. De exemplu, atunci când marcarea contururile pereților este important să se ia în considerare faptul că toate porțiunile de lungime continuă trebuie să fie egală ori mai mare în raport cu dimensiunile unei cărămidă pe o lingură sau împuns, dar ia în considerare grosimea soluției în cusături. Dacă nu respectă aceste condiții, construirea unei băi va fi complicată de faptul că este necesar să se utilizeze o cantitate considerabilă de cărămidă nepolnomernogo.

Zidarie pentru bai efectuate în mod tradițional de sistem odnoryadkoy sau un pansament multilane. Dar, având grosimea mică a pereților băii, de stabilire este oportun să efectueze sistemul de ligaturare un singur rând, care este ușor de realizat și are o rezistență suficientă. Deci, rânduri de cărămidă cu suprafețe laterale lungi, care sunt stivuite de-a lungul pereților numit targa, cei cu o suprafață laterală scurtă și care sunt dispuse perpendicular pe planul peretelui - bonder. Cel mai adesea, construcția unei băi publice de cărămidă este disponibil în timpul sistem cu un singur rând de bandajare în - această alternanță serie bonder cu targa. În acest caz, rosturile verticale ale fiecărui șir de cărămizi sunt acoperite în continuare.

Sistemul bandajarea Mnogoryadovaya

Sistemul bandajarea Mnogoryadovaya

Principalul lucru este de a obtine o calitate singur rând ligaturarea, iar acest lucru necesită construirea de pereți și colțuri pentru a începe și a termina trehchetvertinkami. De asemenea, în timpul depunerii unghiurilor necesare în fiecare rând de un perete stivuite „linguri“, iar al doilea - „împuns“. Dar pereții din zidărie de tip kolodtsevoy transportate la locul pereților transversali la fiecare trei cărămizi și colțurile exterioare tychkovymi prevăzute în rânduri. Umplerea trebuie făcută cu creșterea pereților ei înșiși, prin laminarea cu compactare de 10-15 cm. Fiecare strat de 2-3 rambleu să fie udate rasvorom var consistență cremoasă. Ca zgură de umplere poate fi utilizat (numai minor), argilă expandată și nisip, cu un amestec de rumeguș și var într-un raport de 2: 2: 1.

Pentru a se angaja articulațiile în timpul aplicării colțurilor și a pilelor jumătăți necesare, sferturi trehchetvertinki și cărămizi, precum și toate nadbitye colțuri sau orice alt defect. Sam cărămidă poate fi tăiat în jos cu un obișnuit ciocan-kirochka, dar să-l taie peste, mai întâi trebuie să facă un cuplu de lovituri ușoare cu un ciocan pe marginea liniilor planificate, iar apoi trecerea caramida sine pe margine și să împartă cu o lovitură puternică.

Etapele de construcție de băi de cărămidă

Baie de fundație de cărămidă trebuie să fie stabilită la o adâncime de înghețare a solului. Însăși fundația și subsolul trebuie să fie construite din cărămidă solidă până la nivelul inferior al impermeabilizare, așa cum sa menționat deja mai sus - scobiturii. Pereții se pot întinde de cărămidă sau silice folosind mai popular pentru cărămizi sare de baie, și pentru a proiecta camera de aburi nu a fost rece, expertii recomanda sa-l din mucoasa arma interior.

Când caramida baie reglementată trebuie amintit faptul că toate dimensiunile viitorului pereților trebuie să fie un multiplu de 150 (75) mm pentru cărămizi 24h12h65 mm și 100 mm pentru cărămizi 24h12h88 mm. pereți de forfecare verticale pot fi realizate prin amplasarea celor două sferturi ale targa la începutul seriei, și o varietate de cărămidă la începutul perpender.

I etapă. Construcție de colțuri

Schema de unghiul corect de stabilire

Schema de unghiul corect de stabilire.

bai cărămidă de construcție începe întotdeauna cu unghiurile de construcție. În acest scop, toate colțurile învecinate ale necesității de a expune câteva cărămizi de colț și să se alăture acestora, împreună cu un cablu de-prichalku speciale, care trebuie apoi să fie ghidate la toate aceste cărămizi din zidărie. De asemenea, cablu-prichalku furnizat în mod tradițional liniaritate și rânduri orizontale de zidărie și de aceeași grosime toate cusături orizontale.

Deci, la colțuri sunt prevăzute porțiuni mici ale viitorilor pereți, înălțimea fiecăruia dintre care este egal cu șase rânduri de zidărie. Cablu de balansare pentru acest lucru trebuie să fie atribuite articulațiilor fixate în cuie zidărie și în același mod de a instala în fiecare rând, care pleacă dintr-un plan vertical de stabilire pe 3-4 mm. Deja după ce cablul este tensionat, este posibil să se facă ambreiajul prin aplicarea unei soluții într-o porțiune mică, cel puțin un metru, soluția nu are timp să se usuce înainte de a va fi pus cărămidă.

Etapa II. De stabilire pereți solizi

Este important ca soluția pentru pereți de zidărie a fost preparată în mod corect, și furnizat porțiunilor de perete dispersate strat continuu plat cu o grosime de 20-25 mm. Acest lucru este de a se asigura că, atunci când acesta vykladyvanii alinierea mistria redusă la minimum.

Pentru încărcarea seria Bonder este necesară o soluție pentru a răspândi straturile care trebuie să se retragă din marginile pereților de cel puțin 10 mm, dacă doriți să completați cusături sau partea din față de 30 mm, în cazul în care doriți să pustoshovku ambreiaj. Dar în timpul așezării lozhkovyh rânduri a încercat impunerea soluție este încă strat mai larg - de la 20 la 30 mm. Acasă - bine să monitorizeze cusături de calitate, pentru modul în care acestea sunt umplute cu o soluție, grosimea și uniformitatea sigiliului lor și ligaturarea corectă.

Primul curs de zidărie efectua numai cărămizi întregi, și foarte de stabilire a unui număr începând cu exteriorul este zidarie de caramida. Dacă există o mulțime de cărămizi sparte, acesta poate fi utilizat într-o serie targă lot cu partea interioară a peretelui, dar nu se poate folosi o cărămidă la o așezare de pereți, pereți, colțuri și zone de sprijin. De asemenea, în cazul în care cărămizi de lut, este întotdeauna necesară înainte de aplicarea umezit cu apă, în special în timpul căldurii.Noi vă oferim un scurt video, care spune nuanțele de zidarie de caramida:

bai Zidărie de cărămidă pot fi făcute din toate colțurile zidului perimetral prin rândurile, începând de stabilire a rândului următor după cea anterioară este terminat. Finalizarea ambreiajului inel necesar 3-4 rânduri de zidărie solide, armiruya neapărat ultimul rând cu o grilă metalică. În plus, pereții portanți interne nu au nevoie de o grosime mai mică de 25 cm, iar pereții despărțitori s-au răspândit într-o jumătate de cărămidă sau un sfert de cărămidă. Dacă partiția sau partițiile de un sfert de cărămidă depășește 1,5 m lungime, dar este necesar să se facă de armare speciale zidărie din sârmă de oțel la fiecare trei rânduri.

Etapa III. De stabilire a peste uși și ferestre

Schema de zidărie de deasupra ușii sau fereastra de deschidere

Schema de zidărie de deasupra ușii sau fereastra de deschidere.

Atunci când pereții sunt ridicate în suprafețele laterale ale deschiderilor ușilor și a ferestrei, este necesar să se stabilească tubul - blocuri de lemn a căror dimensiune coincide cu dimensiunea de caramida. Dopurile sunt stabilite două pe fiecare parte, după prosmolili sau material pentru acoperișuri învelite.

Instalați ferestrele și ușile mai bine la dreapta în timpul depunerii, punând pe ele Jumperele obișnuite. Înălțimea punților trebuie să fie în rândurile 6-9 ambreiajului, iar lungimea - cu lățimea de deschidere mai mare de două picioare. Imprastiati nevoie de baie Wythe de cărămizi selectate cu o soluție de 25 de mărci.

Cel mai important lucru în această etapă a construcției de baie - pentru a se conforma cu rânduri orizontale și strict urmați toate recomandările pentru legarea zidărie de cărămidă convențională.

Sami săritor ar trebui să fie făcut cu utilizarea de cofraje realizate din scânduri de lemn, în care grosimea de 40-50 mm. Dar dacă ferestrele și ușile sunt deja instalate, acestea pot fi utilizate în condiții de siguranță ca un cofraj, de protecție înainte de el toate elementele de lemn ale unui strat de hârtie gudron.

Înainte de a pune seria jumper cofraj, se aplică o soluție de strat de 20-30 cm și puneți-l în vana de trei tije cu un diametru de 4-6 mm. Montajul în sine este necesară pentru a trece peste marginea deschiderilor de cel puțin 25 cm și îndoiți în jurul cărămida - ancorat în zidărie. Apoi, susține săritor la cofraje 12 zile la o temperatura de 10 grade de aer și 18-24 zile la modul de 1-10 grade.

Etapa IV. Tencuirea de baie pereți din cărămidă

pereți de tencuire

Curățarea pereților.

Pe ambele părți ale peretelui de cărămidă trebuie tencuita baie prin mortar de ciment cu nisip, cu un raport de 2: 1. Pentru rezistență specială încă aplicate direct pe plasa de ipsos sau metal sârmă, care este acoperit de scorul în articulațiile unghiilor din zidărie.

Suprafața frontală a peretelui, care este o tencuială, este necesar să se umple soluția cusături la o adâncime de 10-15 cm. A finisare bai de cărămidă de pe suprafața frontală a pereților, care tencuiala nu este necesar, se face prin umplerea soluție, spălați în mod necesar cu suprafața. Pentru a face acest lucru, excesul de soluție din rosturile curate cu mistria. De asemenea, cusături pe suprafața poate fi tratată într-un astfel de instrument, cum ar fi îndreptat, mai întâi pe verticală și apoi pe orizontală. Rasshivku trebuie să producă la fiecare patru rânduri de zidărie ca progresează de lucru.

Baie de hidroizolare și pereți din cărămidă izolație

Brick este cunoscut faptul că el poate absorbi ușor și rapid de umiditate. Prin urmare, este important în construcția de baie, pentru a evita contactul accidental cu pereții de cărămidă la sol. Și pentru acest lucru, este necesar să se facă de impermeabilizare pereții de cărămidă. De exemplu, prin colorarea unui mastic bitum sau lipirea toate pereții acoperise baie de material.

Hidroizolare și izolarea termică a pereților din cărămidă

Hidroizolare si caramida de izolare pereți: a- solid in kladka- - exterior terminat perete de izolare 1 - strat izolator ekovaty- 2 - 3 plita- proofing vant - constructie 5 cartoane - stoyka- 6 - Planck-7 - șapa kladki- 8 - impermeabilizare .

perete izolat termic baie de cărămidă prin fixat la balize mortar și formează un decalaj de 2-4 cm, cu aer. De asemenea, o astfel de montare se poate face cu sipci de lemn bătute în cuie pentru tuburi, care sunt la nivelul articulațiilor zidărie. Tocmai la timp pentru grătare și plăcile termoizolante umplute realizate din beton ușor, arbolit, vata minerala rigida sau alta. Odată ce pereții sunt construite din caramida baie, care au nevoie să fie șlefuit pe ambele părți și arma captuseala peretele interior.

În principiu, siding șindrilă, și poate fi realizată pe zidărie de cărămidă nepregătit în cazul în ciocan dopuri de lemn pentru profile din lipirea puternice din metal sau sipci de lemn. Un spațiu gol între căptușeală și cărămizi pentru a izola folie sau imagini cu gresie. De asemenea, este posibil să se facă izolația și vata minerală și cânepă, și hârtie pergaminată. Și dacă, în loc căptușirea pereților izolate cu plăci orizontale, izolația poate fi folosit ca bloc de beton în vrac.

Caracteristici ale construcției acoperișului

După formarea peretelui principal este finalizată, puteți trece la construcția acoperișului. Pentru asocierea cu mâinile ridicate la un confort plăcut și funcționalitate, Este important nu numai să știe cum să construiască o saună dintr-o cărămidă, dar, de asemenea, cum să-l facă pe acoperiș. La urma urmei, doar acoperiș de înaltă calitate va reține în mod eficient căldura în camera de aburi și nu pierdeți aburul în creștere.

În baia comună caramida poate fi de două tipuri - un singur pas și fronton. Pe pereții de cărămidă și bușteni căpriorii acoperișului ca bază stivuite, ele bătute în cuie de ladă, și ea însăși, iar acoperișul a fost atașat. Apropo, formele sale moderne vă permit să construiască acoperișul băii ușor și rapid, mai ales ardezie, și metal ondulat. Despre Acoperiș - vezi articol separat în „Acoperișul băii cu mâinile.“

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cărămidă pentru construcții pentru baie cuptorCărămidă pentru construcții pentru baie cuptor
Fals fereastra in baieFals fereastra in baie
Cărămidă și baie metalică a cuptorului de casăCărămidă și baie metalică a cuptorului de casă
Cum de a pune cuptorul pentru baia de cărămiziCum de a pune cuptorul pentru baia de cărămizi
Ca fiind construite din caramida baiCa fiind construite din caramida bai
Cărămidă de baie - zidărie, trepte, caracteristiciCărămidă de baie - zidărie, trepte, caracteristici
De ce este necesar pentru a pune soba?De ce este necesar pentru a pune soba?
Sobă din teracotă pentru o baie cu mâinile - metoda de construireSobă din teracotă pentru o baie cu mâinile - metoda de construire
Contracția pereți încadrare baie din lemnContracția pereți încadrare baie din lemn
Cum de a face un perete despărțitor în formă de T făcut din cărămizi într-o baie de bușteni?Cum de a face un perete despărțitor în formă de T făcut din cărămizi într-o baie de bușteni?
» » » Cărămidă de baie - zidărie, trepte, caracteristici

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate