WikiWiex.com

Fundamente pentru foișoare cu mâinile lor

Cuprins:

Gazebo chioșc ceartă. Prin urmare, variații ale fundației vor fi, de asemenea, diferite. Dacă aveți de gând dispozitiv Pergola ușor și nu foarte mare, probabil se poate face fără fundație. Acest lucru va simplifica procesul de construire a chioșc de mâini.

Video pe tema „Fundația pentru chioșc“

fundație

În cazul în care suprafața mediului de sol, nisip grosier sau rocă, apoi pune bazele trebuie să se facă la o adâncime de 40-70 cm.

Related Videos "Arbor cu mâinile sale | fundație (Partea 1) | auger grădină în acțiune"

Dar dacă un loc de odihnă confortabil diferă meticulozitatea, fiind construite din materiale de construcții grele și ocupă o suprafață mare, atunci această opțiune nu poate fi lipsită de fundament. Întrebarea este: ce tip de a alege? Pe aceasta și va vorbi în continuare. Fundatii pentru foișoare - cel mai important element pe care ar trebui să acorde o atenție în primul rând.

Criteriile de selecție a subsolului sub chioșc

Din ceea ce depinde în primul rând de natura fundației pentru chioșc? Este destul de simplu: proiectarea și construirea de sol disponibile pe site-ul. Înainte de a începe construcția foișor cu mâinile lor, să acorde o atenție la următorii factori importanți.

Să vorbim despre sol.

Opțiunea cea mai optimă și stabilă va fi prezența în mediul de suprafață, nisip mare și soluri pietroase.

Dispozitiv de conducere sub bolta fundație

Dispozitiv de conducere sub bolta fundație.

În acest scenariu, nu aveți nevoie de o mulțime de marcaje de adâncime de bază arbor fundamentală -. Destul înălțimea în intervalul de 40-70 cm, fără griji la construirea pe acest teren va avea unele.

Acest lucru este valabil mai ales pentru acele zone în care nivelul apei freatice este mai mică decât punctul de penetrare a fundației sau grătarele sale. Pentru sol nisipos, puteți utiliza oricare dintre cele de mai sus trei tipuri de fund. Distrugerea nu este exact va întâmpla.

Dar, în cazul în care solul nisipos este stat saturat cu apă, așa-numitele nisipuri mișcătoare, trebuie să fii foarte atent. Aici dispozitivul de orice structură va fi diferită de complexitate.

În acest caz, ar fi cel mai indicat pentru a primi sfaturi de la experți. Poate că va trebui să aplice o serie de măsuri suplimentare pentru a proteja fundația de la distrugere. În prezența nisipurile mișcătoare cel mai bine este să nu experimenteze cu construirea unui caracter monolit continuu. Deosebit de adecvați din prezenta sunt columnar forma elemente, sau pot fi realizate folosind suporturile de instalare arbor.

Considerate soluri argiloase problematice. Această categorie poate include argilos, solurile nisipoase argiloase. Nu va fi un moment important al nivelului de cunoaștere a apelor subterane, precum și adâncimea la care se produce înghețarea solului.

Related Videos „Gazebo cu complex cuptor cu mâinile Partea 3: turnarea betonului.“

  1. Dacă doriți ca fondul de ten pentru un foișor, amenajat pe soluri opintire, nu se va deforma, apoi, în plus față de factorii de mai sus, este necesar să nu se piardă din vedere soluția structurală a structurii viitorului. Toată problema în umiditatea solului în sol. Este ca urmare a îngheț heave este faptul că a reflectat imediat cu privire la starea întregului sistem.
  2. Pentru a consolida astfel de structuri fundamentale utilizate în cuști de armare, pachet de operare de încredere de nivel superior și inferior de fundație. Un alt dispozitiv vă ajută la natura extinsă a partea de jos a bazei.

Aceste nuanțe vor ajuta pentru a da stabilitate de proiectare și nu va permite fundației să fie forțat să iasă din înghețați în timpul sezonului rece solurile opintire strat.

unele recomandări

Deoarece construcția fundației sau orice altceva, trebuie să se pregătească în avans instrumentele și materialele necesare, cum ar fi:

fundație Schema pentru arbor montare

fundație Schema pentru arbor montare.

  • nivel;
  • lopata;
  • fir cu plumb;
  • roabă;
  • mixer;
  • foraj;
  • ruleta;
  • aparat de sudura.

Video pe tema „Construirea unui chioșc Partea 1 (fundatia si gresie)“

Și mulți alții, nevoia pentru care pot apărea în funcție de activitatea desfășurată (de exemplu, același bulgar pentru armături).De asemenea, dacă sunteți primii de a se angaja într-un astfel de lucru, nici un rău se va consulta un specialist calificat. În plus, firmele de pre-construcție va căuta să livreze materialul necesar (ciment, nisip) pentru prețul cel mai rezonabil pentru tine.

Video pe „bazele pentru foișoare cu propriile lor mâini“

Fundația sub chioșc: Tipuri

Schema formează fundația

Schema formează fundația.

Video pe tema „Sprijinirea tehnologiei de instalare fundație dig“

Pornind de la o metodă de susținere și forme pot fi distinse de bandă și radier columnare.

În ceea ce privește versiunea columnare, aceasta poate fi considerată o economie plus în consumul de materiale de construcții, precum și de complexitatea acestei opțiuni este cel mai puțin costisitoare. Dacă vom compara cu opțiunea de bandă, fundația dig sub foișor, făcute cu propriile mâini, pentru tine va costa de 2 ori mai ieftin. Opțiunea fundație dig pentru dispozitiv pe soluri opintire, precum și structuri relativ ușoare, de exemplu, realizate din lemn.

Care sunt materialele de construcție pot fi utilizate în regenerarea fundației menționate mai sus?

Acest lucru poate fi cărămizi, sticle, stalpi din beton armat monolit, din lemn sau beton, metal sau țevi din azbociment. Ce a alege, solicita oportunitățile financiare

De exemplu, în cazul în care locația dvs. este găsit abundent în orice material natural potrivit pentru decorarea subsol, atunci puteți reduce ori valoarea sa de multe, și vice-versa.

În cazul în care solurile site-ul dvs. grad mai mare opintire, va lucra, probabil, pentru un tip de fundație gramada-șurub.

O astfel de gramada fundație este sub forma unei țevi de metal având un vârf ascuțit și o lamă elicoidală. Este mulțumită acesta din urmă și acțiunea înșurubarea gramada în sol. Acest tip de fundație are multe avantaje, dar cel mai important - instalarea sa ușoară și capacitatea de a efectua lucrări de construcții în toate condițiile climatice. Chiar și sezonul de iarnă nu va fi un obstacol.

Instalarea o astfel de stâlpi de fundație realizate la 1,5 m în afară. Dar nu uitați că, în orice caz, să nu fie în stare să facă fără aranjamentul de piloți la colțurile clădirilor, în cazul în care pereții crucii, și chiar și în acele locuri în care pereții se conectează la perete de susținere.

Și dacă suficient de mobilier masiv de gradina?

În cazul în care viitorul loc de odihnă este caracterizat prin greutatea sa, cel mai bine este de a alege o fundație benzi. El este potrivit în cazul în cazul în care chioșc va fi construit cu cărămidă și piatră. Care sunt fundații benzi? Acest lucru poate fi o variantă monolit sau din elemente prefabricate.

Pentru a aranja un monolit de fundații benzi, va trebui să sape un șanț, montati cofrajelor, armarea și de a efectua turnarea amestecului de beton. bandă de bază Varianta poate fi făcută folosind cărămizi, blocuri de beton sau Buta.

Dispozitiv radier este utilă atunci când există surpare și opintire soluri. Această specie reprezintă placa de aspect (solid sau într-o grilă) cu armare. Montate astfel placa sub întreaga suprafață a viitoarei construcții.

condiție obligatorie - adaptarea dimensiunii de dimensiunea plăcii perimetrului. Un alt nume pentru acest element - plutitor. Acest lucru se datorează capacității sale de a muta în cazul unor mișcări terestre verticale sezoniere, în același timp cu solul.

Și aici este un alt aspect neobișnuit și destul de original - fundație din pneuri pe vehicul. Unii constructori folosesc această opțiune pentru construirea de garaje și chiar case (lemn).

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a construi în mod corespunzător un arboreCum de a construi în mod corespunzător un arbore
Idei proaspete pentru chioșc dvs.Idei proaspete pentru chioșc dvs.
Fundația pentru chioșcFundația pentru chioșc
Cum de a construi o fundație dig sub chioșc?Cum de a construi o fundație dig sub chioșc?
Fundamentul chioșc - o simplă necesitateFundamentul chioșc - o simplă necesitate
Construcția foișor cu grătar, cu propriile sale mâiniConstrucția foișor cu grătar, cu propriile sale mâini
Construcția de pergolă de viță de vie cu propriile lor mâiniConstrucția de pergolă de viță de vie cu propriile lor mâini
C gratar chioșc mâini - accent pe confortC gratar chioșc mâini - accent pe confort
Proiectare foișor deschis și închisProiectare foișor deschis și închis
Gratar în toate weathers - foisor pentru gradina cu gratarGratar în toate weathers - foisor pentru gradina cu gratar
» » » Fundamente pentru foișoare cu mâinile lor

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate