WikiWiex.com

Proporții pentru prepararea mortarului

Cuprins:

Acesta a fost mult timp cimentul este un element cheie în clădire și este utilizat pentru diverse scopuri. Raportul dintre nisip și ciment în amestecul final depinde de calitățile dorite ale rezistenței dorite și în continuare destinația materialului finit. proporțiile tipice de mortar de ciment este de 3 părți nisip la 1 parte ciment.

Video pe "soluție de frământare - [© masterkladki]"

proporții de masă mortar

proporții de masă mortar

Video pe „Cum se face soluția“

amestec din nisip si ciment utilizat în construcția de:

Video pe „beton Framantati manual. Sostav.proportsi, pregătirea pastă de ciment“

  • fabricarea de fundație;
  • podea de auto-nivelare;
  • zidărie;
  • ipsos și nivelare pereți.

amestecuri pe baza de ciment se deosebesc unele de altele prin atribuirea unui brand specific în conformitate cu calități imagini după solidificare completă dobândite. Folosind diferite proporții de pastă de ciment permite fabricarea acestuia pentru diferite scopuri și cu diferite mărci. Brand - o masura de duritate, rezistență și durabilitate, în care a fost utilizată construcția unui amestec de ciment-nisip.

Tulbureala orice marcă este format din nisip și ciment cu adaos de apă, uneori, cu unele componente suplimentare. Brand amestec terminat este determinat foarte simplu și mărci de ciment uscat împărțită la cantitatea de nisip, iar numărul rezultat este un amestec de ciment-nisip de brand terminat.

Prepararea mortar de ciment pentru șapă

Aparatură șapa de ciment

Dispunerea șapa de ciment-nisip.

Pentru podea proporții șape de ciment și nisip sunt alese în conformitate cu sarcina pe podea finisată. De obicei, pentru utilizarea în locuințe iau timbre amestec de ciment de la 150 la 300. Proporțiile depind de cimentul în acesta. Dacă ciment Portland este utilizat într-o proporție de 500 nisip 3: 1, nota obținută 200. Atunci când cimentul Portland 400 este luat și aceeași combinație clasică de 1: 3, marca 150 este obținut, iar amestecul a fost brand-200 cu astfel de ingrediente pot fi preparate utilizând un raport de 1: 2.

Acest lucru implică faptul că cimentul este mai bine, cu atât mai mare cantitatea de nisip este permis, iar numărul de-a gata nu se schimba.

De asemenea, este necesar să ne amintim că foarte lung își păstrează marca de ciment de calitate remarcabila 500. Acest material nu este destinat depozitării pe termen lung. Prin urmare, trebuie să-l cumpere imediat înainte de începerea construcției și de furnizori de încredere.

Pentru spații non-rezidențiale din partea umplere podelei este mai puternic ca sarcina pe podea este probabil să fie crescută. Acest lucru este valabil mai ales a instalațiilor de depozitare și de producție, precum și orice alte, care este de așteptat în activitatea viitoare a echipamentelor grele sau de depozitare a încărcăturilor grele.

Proporțiile pentru zidărie

Tabelul raporturi de curgere de ciment de pe cărămizi din zidărie

Tabelul raporturi de curgere de ciment de pe cărămizi de zidărie.

Se prepară un amestec de cărămizi de zidărie pot fi în proporții diferite, care depind de marca de ciment.

Nisipul folosit pentru a prepara numai argilă cu granulație fină, fără impurități. Zgura erodează cu timpul, pentru că are aderență redusă la alte componente, având ca rezultat golurile formate în zidărie. De multe ori, în prepararea unor astfel de amestecuri este folosit în loc de pulbere nisip var. Adăugarea de var hidraulic, argilă, amestec de gips crește elasticitatea, dar scade rezistența. De asemenea, folosit praf de granit. Pentru nuanțare a amestecului finit în culoarea dorită, folosind vopsele speciale. Posibilitatea de a utiliza negru de fum, dar această metodă este de scurtă durată. De câțiva ani, ploile și soarele se spală funinginea din zidărie.

In cele mai multe cazuri, pentru prepararea amestecului de ciment zidărie utilizate 1 parte ciment si nisip 2-3. Dacă luați mai mult nisip, aceasta poate duce la defectarea prematură a zidăriei. Mufe de perete de sprijin ar trebui să fie mai puternică decât în ​​pereții interiori. Cu cât se presupune că sarcina pe perete, cu atât mai mare ar trebui să fie utilizat pentru construirea brandului.

Un amestec de ipsos

Proporțiile de pastă de ciment pentru fundație

Proporțiile de pastă de ciment pentru fundație.

Video pe tema „Soluția la sapa. Șapa semi-uscat“

Acesta este unul dintre mod ieftin și simplu de pereții de prelucrare, de mai mulți ani lider printre alte materiale de finisare. Clincher este utilizat în aproape toate tipurile de construcții. În funcție de componentele utilizate ipsos împărțite în:

  1. Ciment-var. Principalul component - var, ciment sac amestecat 21 kg de var, 280 kg de nisip, la aproximativ 50 de litri. apă. Acesta este utilizat în zone cu umiditate ridicată. Ea nu se fărâmițează și nu-și pierde proprietățile sale.
  2. Nisip-ciment. Sand - ingredientul principal. Pentru a alinia suprafețele exterioare ale consumului de ciment este raportul minim, cu vârsta standard de 1: 5, dar ar trebui să fie o consistență lichidă.

Video pe „Aditivi pentru mortar de ciment-nisip“

Proporțiile soluției pentru fundație

proporțiile clasice pentru fundație este de asemenea considerat raportul 1: 3. Fundația trebuie să fie solid și de încredere, de fapt, aceasta este fundația clădirii. Toate lucrările de pe fila motive atât de mult timp, din cauza faptului că este necesar să se aștepte 28 de zile, până când amestecul este complet se cuplează cu suprafața și de a dobândi proprietățile necesare.

De multe ori, ca un alt material de umplutură adăugate moloz, și nu mai sunt considerate ciment soluție concretă preparată. La egalitate cu moloz utilizat ca material de umplutură granulat pietriș, pietriș sau pietricele. Somn, și modificatori speciali conferă acestora sau a altor proprietăți ale materialului final. Raportul pentru fundație de multe ori este de 1 parte ciment, nisip 3 părți și bucăți de pietriș.

Raportul de ciment la apă ar trebui să fie proporțională. Norma este, în cazul în care apa este de 25% din greutatea totală, dar, de fapt, astfel de amestecuri sunt obținute foarte grele pentru a munci din greu congela, prea repede. Pentru cea mai bună experiență, este mai bine să adăugați apă în ochii propriilor sentimente. Dar nu uitați că excesul de apă reduce rezistența cimentului finit.

Video pe tema „Pregătirea soluțiilor de lut“

Cel mai bun timp pentru a lucra cu aceste materiale - vara. În sezonul rece, în amestec trebuie să adăugați componente care sunt rezistente la temperaturi joase, iar acest lucru atrage după sine o scădere a rezistenței.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Compoziția și metodele de preparare a mortaruluiCompoziția și metodele de preparare a mortarului
Proporții pentru amestecarea mortarului de beton în kilograme și gălețiProporții pentru amestecarea mortarului de beton în kilograme și găleți
Proporțiile de calcul de nisip și ciment într-o soluțieProporțiile de calcul de nisip și ciment într-o soluție
Prepararea cimentului pentru bricklayingPrepararea cimentului pentru bricklaying
Cum să se pregătească chitul?Cum să se pregătească chitul?
Proporțiile de mortar de ciment-nisipProporțiile de mortar de ciment-nisip
MortarMortar
Raportul de amestecare pentru zidărieRaportul de amestecare pentru zidărie
Ca acasă pentru a planta cimentul?Ca acasă pentru a planta cimentul?
Proporțiile de sapa de ciment suspensieProporțiile de sapa de ciment suspensie
» » » Proporții pentru prepararea mortarului

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate