WikiWiex.com

Cum se face corect chitul

Cuprins:

Dacă doriți să reducă cât mai curând posibil, costul de construcție sau de lucrări de reparații, este în valoare de a uita despre gata-mix pentru care prețul este mult mai mult decât costul de nisip și ciment, care sunt necesare pentru a produce un volum de suspensie de ciment. În primul rând, veți avea nevoie de un ciment de înaltă calitate pentru fabricarea soluției. Cum sa faci o soluție de ciment de la domiciliu?

Video pe tema „Pereții din ipsos cu mortar lor mâini“

Schema de ciment

schema de producție de ciment.

Video pe „Cum se amesteca corect chitul“

Ciment la domiciliu

Producere de ciment la domiciliu permite să obțină acest material indispensabil în construcții, în timp ce utilizând valoarea de resurse. Check out cele mai populare moduri de auto-producție de ciment.

Glet pentru repararea fisurilor și fisuri în acoperire a pardoselii realizate în acest mod: Se amestecă cu cenușă de cărbune cu var și apă pentru a dilua consistența smântână grăsime. Pentru a face ciment, chit destinate sondelor, ustensile metalice, găuri în obiecte metalice, cazane, ia 15 părți de var, 30 părți praf de grafit, 40 părți de barită albă și se amestecă amestecul rezultat la densitatea dorită cu lac ulei de in.

Pentru fixarea piatra de fier pregăti ciment mâinile din următoarele: Kaolin (2 părți), zahăr (20 părți), hidroxidul de calciu (3 părți), creta sol (4 părți), silicat de sodiu (15 părți) se amestecă fiecare doughlike buna. Ceramica utile pentru prepararea unui astfel de ciment, 2 părți mash var hidratat cu 5 albușul de ou, se diluează cu amestec apă 2 părți, mash cu 10 părți de gips.

Pregătirea materialelor

Producția de proces umed Schema portland

Schema de producție proces umed de ciment portland.

Cum de a face soluția de ciment? Prima etapă de preparare a unei paste de ciment - preparare. Ridica containerul în care planta va ciment. Volumul containerului trebuie să corespundă volumului, care intenționează să facă. Daca vasele sunt mai mici decât suma planificată, este necesar să se selecteze o soluție de la sol. În cazul în containere va fi foarte mare, nu puteți crea o masă uniformă, încă bat în bulgări.

În plus, aveți nevoie de o capacitate destul de stabil. Observați cât de puternic peretele vasului. Nu este, de asemenea, sfătuiți să ia containerul în care pereții subțiri mai mici, deoarece acestea nu au voie să fie agitată soluție de calitate. Cea mai bună soluție pentru mediul de origine devine vechi cada din fonta.

Pentru masele, în plus față de feluri de mâncare, veți avea nevoie de un instrument special pentru a crea cea mai potrivită soluție. folosesc de obicei un plan special de construcție mixer, dar resortisanții calificați în acest scop se potrivesc burghiul de obicei cu atașamente (măturică).

prepararea componentelor

În cazul în care garajul este de mai mulți ani, un sac de ciment, de la utilizarea acestuia ar trebui să fie evitată. Pentru a obține o soluție de înaltă calitate, sunt importante și nisip caietul de sarcini: puritate, uniformitate, absența impurităților. Cea mai bună opțiune - o carieră de nisip spălat.

Componentele circuitului incluse în chitul

Componentele circuitului incluse în pasta de ciment.

Video pe „Cum se amesteca soluția pentru fundație“

Situat în fața activității tuturor materialelor necesare și instrumente sunt cele mai aproape într-o situație jenantă, nu să fie atunci când doriți să „rula“ a componentelor soluției. Apoi, aveți nevoie pentru a cerne pulbere pentru soluție de ciment, pentru a se evita căderea în masa de deșeuri și formarea de bulgări, care afectează foarte mult calitatea și proprietățile astringente. La prepararea mortarului de ciment pentru tencuieli este necesar să se utilizeze o sită cu celule 5x5 mm, pentru piatra - cu celule 10x10 mm.

Aceasta este urmată pentru a determina raportul dintre fiecare element din compoziția soluției. În această etapă, trebuie să ne amintim că impuritatea folosind nisip de calitate ciment trebuie să fie scăzută sau nominală. De asemenea, rețineți relația clasică, care este folosit pentru constructori în timp: 1 parte ciment amestecat cu 3 părți nisip. Toate componentele sunt de obicei măsurate cu ajutorul unor greutăți sau anumite feluri de mâncare.De multe ori în timpul construcției de ciment este necesară pentru a pregăti nu pentru rețeta obișnuită, care este acceptat la toate șantierele de construcții din lume. amestec nestandardizat obținut prin diferite impurități. Acestea pot modifica proprietățile soluției de ciment, de exemplu, viteza de lent pentru a lucra mai mult timp cu soluția sau schimba viteza de agent de solidificare pentru a îmbunătăți proprietățile vascozitatii în masă, astfel încât este vorba ductilă și flexibil pentru aplicarea în zonele dificile.

Există unele soiuri de mortare: slab, normal, gras. chitul Bold este un amestec care conține o mulțime de component liant.

Această soluție se poate solidifica rapid, dar după utilizarea se usuca si fisuri, deci este de scurtă durată.

Video pe tema „Cum să pregătească un mortar de ciment pentru tencuieli“

materiale de consum Tabelul în prepararea mortarului

materiale de consum Tabelul în prepararea pastei de ciment.

Video pe tema „Cum să pregătească o soluție dintr-un amestec de pereți din ipsos?“

mortar de ciment normal - greutate, în cazul în care proporțiile observate în mod corect elemente. O astfel de soluție nu este obtinerea rapid la rece, dar nu au fisuri, este durabil și puternic. mortar Skinny - greutate, care nu este suficient liant, această soluție nu ia, dacă nu dilua ceva de ciment.

Video pe „soluție Framantati manual cum să facă sapa gartsovku și ipsos“

Indiferent de fabricare a cimentului de calitate reteta soluție - aceasta este o astfel de amestec, care în timpul funcționării nu se răspândește și are o viscozitate ridicată sau medie. Împreună cu acest amestec nu trebuie sa fie prea uscat, deoarece provoacă pierderea de calități de mortar de armare nu pentru zidărie păstrate în acest caz.

Prepararea soluției

Astfel, într-un recipient se toarnă stratul de ciment, apoi un strat de nisip, apoi din nou, ciment și nisip. Numărul de astfel de straturi nu ar trebui să fie mai mică de șase ani, acesta va da posibilitatea de a amesteca ingredientele într-un mod calitativ. Nisip și ciment este turnat în forma unui pat straturi la înălțimea totală de aproximativ 200-300mm.

Se agită pentru a începe în mod corect nisip cu ciment. Se amestecă pat de flori pentru a omogenității lopeți de mai multe ori. Nu uitați să „intensitatea“ a conceptului de amestecare. Fără un proces specific de procedură de amestecare nu este de a obține o soluție de calitate. Consulturi apoi amestecul a fost cernut printr-o sită fină, care are o dimensiune a ochiurilor de 3x3 mm, dar nu mai puțin. Uniformitatea amestecului trebuie să fie aproape de absolut.

Când se amestecă ingredientele uscate, este imposibil să adăugați apă și alte lichide. Adăugarea de lichid în amestec trebuie să fie treptată și foarte precis. se toarnă încet în apă cu masa dobândită consistența necesară. Dacă ar fi fost mai multă apă decât este necesar, este o infuzie treptată va oferi o oportunitate de a opri la timp.

Video „Pregătirea de construcție a soluției“

Temperatura lichidului nu trebuie să fie foarte ridicată sau foarte scăzută. Ia apă de temperatură normală egală cu mediul înconjurător. Găini fabricație necesită soluții mai dense și de umplere - un lichid. frământa direct soluție de ciment mult, mai ales în cazul în nisip umed utilizat. Acum, că știi cum să faci o casa de mortar de ciment.

În cele din urmă să rețineți că mortarul este un material care nu poate fi stocat. Acest lucru se datorează vâscozității ridicate a cimentului, datorită căruia soluția este capabilă să se solidifice rapid și devin improprii pentru utilizare în construcții. Compoziția, care a fost obținut după amestecare este disponibil pentru o oră la aplicarea de nisip umed și până la 3 ore, când a fost luat nisip uscat.

Iată ce trebuie să facă în mod corespunzător de ciment.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Compoziția și metodele de preparare a mortaruluiCompoziția și metodele de preparare a mortarului
Podea de ciment în garajPodea de ciment în garaj
De ce tencuiala pereților peskobloka?De ce tencuiala pereților peskobloka?
Compoziția betonului pentru fundațieCompoziția betonului pentru fundație
Ciment de calcul cantitatea pentru lucrări de construcțiiCiment de calcul cantitatea pentru lucrări de construcții
MortarMortar
Tavan ipsos corect cu mâinile saleTavan ipsos corect cu mâinile sale
Fundație adecvată - un garaj de încredereFundație adecvată - un garaj de încredere
Raportul de amestecare pentru zidărieRaportul de amestecare pentru zidărie
Proporțiile de sapa de ciment suspensieProporțiile de sapa de ciment suspensie
» » » Cum se face corect chitul

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate