WikiWiex.com

Tipuri de modele de pavilioane de grădină

Cuprins:

Video pe „Tipuri de lemn“ arbors

Forma și scopul

Gazebos au o formă diferită -, hexagonale, circulare, etc., ciuperci, pergole, copertine simplu pătrat - .. Arbors orice zonă frumusețe stres proiectare.

desen chioșc

Desen arbor 1 - log osnovaniya- 2 - Front sten- 3 - potolka- grinzi 4 - Fata kryshi- 5 - kryshi- grinzi 6 - 7- nisip obreshetka- fundament- -kirpichnye 8 coloane.

Chioscurile sunt permanente sau temporare, sunt stabilite cu debutul sezonului de vară, și înainte de apariția de iarnă, recoltate în zone protejate de intemperii.

Design-ul chioșc acoperiș fronton

Structura pentroof mandrinele: 1 - portante din lemn konstruktsii- 2 - sprijinirea stoyka- 3 - acoperișuri 4 material car - creasta acoperișului.

Video pe „Tipuri de pavilioane“

Design-ul și stilul acestor clădiri pot fi foarte diferite. Pentru utilizarea de vară poate seta o pergolă ușor, care aproape nici o partiție și pereți. Ei bine, dacă doriți o cameră care poate proteja de frig în timpul iernii, este mai bine să construiască o structură închisă, cu o vatră.

Design-ul mandrinele închise de multe ori smălțuite, și este complet surd. Este o casă mică folosită pentru recreere.

Particularitatea Foisoare din Lemn închise în care acestea pot fi folosite atat vara cat si iarna. stabili în interiorul unui centru mic si canapele.

Construcția are un acoperiș pergole acoperite, cadru, panouri de perete sau de geam la scară convențională. Din pavilionul închis de construcție de acest tip se caracterizează prin dimensiunile sale mici.

Desen foisor, gratar.

Desen foisor, gratar.

Video pe „Forme de idei interesante besedok.30 suburbane“

chioșc din lemn inchisa poate fi o mare varietate de specii. Cel mai adesea este multi-fațete, hexagonală sau structura pătrat. Dar formele rotunde, combinate sunt rare.

Pavilioanele patrulateră aranja bucătărie de vară, hozblok, camere de recreere. construcție cu multiple fațete mai elaborate, puteți pune mobilier de grădină, vatră și o masă centrală. Ei au un dezavantaj: este dificil de a aranja mobila într-un unghi greu de cap, adică nu suportă nici o sarcină funcțională. Ele sunt, de asemenea, dificil de a construi din cauza caracteristicilor pe care ar trebui să fie cu siguranță luate în considerare.

Stil de design acoperite pergola selectate pe baza a ceea ce folosesc aceasta va fi în timpul iernii. Cele mai potrivite sunt finlandeză, clasic englezesc, țară. În interior puteți pune un șemineu mic, sobă sau șemineu deschide centrală.

chioșc Garden Design din lemn în stil maur este diferite forme complicate, spatiul interior poate fi ușor clasificate ca fiind.

construcții deschise Stil

Montare tigla pe o podea solidă.

Montare tigla pe o podea solidă.

Pentru a da foișor deschis cel mai frecvent utilizate. Forma lor arhitecturală nu și-a închis zidurile capitalei. Este posibil să se construiască unul sau doi pereți, care sunt pe cale de a pune la cuptor.

foișoare în aer liber de design are următoarele caracteristici arhitecturale:

 1. Ele pot pune-te pe fundația columnar, care este ușor de beton mai economic.
 2. Panouri de perete și deschideri mari, cu geamuri nu concepeți un atractiv și ușor.
 3. Utilizarea diferitelor materiale decorative. Cadrul poate fi fabricat din lemn și piatră folosite pentru decorarea si placi ceramice, forjare. Același lucru este valabil și pentru acoperișuri.
Trăgând bazele unui chioșc cort.

Trăgând bazele unui chioșc cort.

Beneficii construcția de pavilioane deschise:

 1. Eficiența și ușurința de construcție.
 2. Vedere atractiv al acestor structuri deschise, acestea se potrivesc perfect în orice peisaj.
 3. O mare varietate de finisaje si stiluri.
 4. Astfel de modele mandrinele proteja perfect de razele de soare dogoritor, vremea și vânt, în ciuda designului deschis.


Proiectează foișoare vin într-o varietate de stiluri:

 • clasic;
 • țară;
 • forestiere;
 • est.

Pentru a face chioșc le trebuie să alegeți locul potrivit. Cel mai de succes este locația sa profundă în zona suburbană.

Design chioșc ar trebui să acționeze ca un peisaj de grădină complement natural.

Desen cadru chioșc cupolă.

Desen cadru chioșc cupolă.

Pentru armonia în construcția sa folosit același stil ca și casa.

Pentru a construi un foișor deschis din lemn, trebuie:

 1. Selectați terenurilor pentru construcții.
 2. Aranjarea fundație. Mobilier de grădină, ca orice structură, necesită o bază pregătită. Puteți utiliza o fundație columnare sau benzi ușoare. În timpul construcției unui chioșc închis poate turna o placă de beton armat monolit.
 3. Pentru a construi un cadru pentru construcția viitoare.
 4. Instalați acoperișul.
 5. Aranjați pardoseala sau podea.
 6. Executam finisaje interioare si exterioare.
 7. Verificați design-ului interior și exterior.

Pentru construcția chioșc din țară va necesita un set de instrumente:

 • un ciocan;
 • nivel;
 • a văzut;
 • cuie;
 • foreza;
 • lopata;
 • Jigsaw;
 • Planer.

Caracteristici constructive

Cadrul tubului arbor.

Cadrul tubului arbor.

În timpul construcției de summerhouses folosesc lemn de molid, brad, zada si stejar. Toate părțile de lemn sunt tratate cu impregnare împotriva umezelii. O astfel de prelucrare este efectuată o dată la zece ani. Când se utilizează lemnul impregnat sulfuric încă acoperite cu o vopsea speciala pentru a proteja împotriva umezelii, dăunătorilor și diferite boli. Poti cumpara lemnul tratat, în care nu este necesară Pictat și întreținere suplimentară, iar lemnul va dura mai mult de 20 de ani.

Pentru marcarea au nevoie de o lopată, cuie de lemn și ruletă. Deja în acest stadiu, este necesar să se ia în considerare posibilitatea de liberă trecere pentru o persoană pe perimetrul acesteia. Acest lucru va facilita atât cursul de lucru real și posibile reparații viitoare. Trebuie amintit înainte de începerea construcției de o singură condiție: construcția de pavilioane de gradina trebuie să aibă o bază stabilă, de exemplu, un strat de asfalt sau beton. Compusul sol furnizează fundații ușoare. Plot pentru arbor complet curățate de toate resturile și diferite plante, tăiate sol fertil (aproximativ 100 mm adâncime).

Planul pergolă dintr-o cărămidă.

Planul pergolă dintr-o cărămidă.

Video pe „Forme de pavilioane de vara“

Procedura pentru lucrări de construcții

 1. În centrul pereților largi și colțuri ale clădirii gropii săpate sub betonarea stâlpilor. Polul folosit grinzi profilate. Partea inferioară a coloanei, care va fi coborât în ​​groapă de fundație, acoperite cu bitum sau gudron de calitate.
 2. In groapa de sub fundație este turnat un pic de moloz și bine compactată ea - va oferi o bază solidă și drenaj.
 3. Perimetrul gropii pentru stâlpii acoperite cu PVC-folie și plasate în ele lemn pregătit. Apoi, acesta este fixat într-o poziție orizontală, cu două sau trei bare. Straturi turnat pietriș și compactată cu atenție fiecare strat.
 4. Gropile sunt umplute cu beton, formând perimetrul părții aeriene a movilei cu o pantă. Este necesar pentru cele două zile de durată stabilirea amestecului de beton.
 5. Apoi, legat cu grinda special partea superioara piloni ornate, și verificarea orizontalității se efectuează șuruburi de fixare.

elemente de design Pergola

Desen cu baldachin chioșc sârmă.

Desen cu baldachin chioșc sârmă.

Video pe „Forme de pavilioane din lemn. O idee frumoasă“

Podeaua în foișor din panouri obișnuite, bare sau log Spila. podea cel mai durabil este realizat din piatra naturala, dale sau plăci din beton. Podea tare, un material puternic nu are nevoie de o legătură specială cu solul. Este suficient să o lenjerie de pat de pietriș. Sub stratul de bază podea de lemn ar trebui să fie o izolație specială de material pentru acoperișuri.

Nu este cel mai eficient, dar cel mai economic este de a folosi corturi realizate din PVC. Un finisaj mai robust și durabil - fier galvanizat sau gresie. În cazul în care protecția de umiditate nu este prea necesar, acoperișul poate fi ajurat de tije metalice.

Pentroof compusă din structuri prevăzute pe ambele părți ale arbor la marginile interconectate de elementul transversal.

Structura acoperișului este format din patru rampe patru căpriori, căptușit pe unghiurile la punctul central al fiecărei părți. Baza de a crea învelitorilor de acoperișuri de bucăți de placaj. Pe partea de sus, puteți pune herpesul zoster.

Quit'uri poate fi colorat și tonifiere mandrinele de design de gradina. Acest lucru va da un aspect finit și protejează clădirile de efectele mediului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Interiorul arborInteriorul arbor
Ce tip de pergola alege să zone de agrement?Ce tip de pergola alege să zone de agrement?
Ce stiluri de pavilioane cu gratar acolo?Ce stiluri de pavilioane cu gratar acolo?
Producția de pavilioane din lemnProducția de pavilioane din lemn
Pergole din lemn de diferite tipuriPergole din lemn de diferite tipuri
Pavilioane din policarbonat - ușurința și grație structurilor de grădinăPavilioane din policarbonat - ușurința și grație structurilor de grădină
Construcția foișor cu un șemineu cu mâinileConstrucția foișor cu un șemineu cu mâinile
Construcția și amenajarea foișor cu mâinile lorConstrucția și amenajarea foișor cu mâinile lor
Cum de a construi o pergolă în grădina planseuluiCum de a construi o pergolă în grădina planseului
Construcția chioșc în cabana de varăConstrucția chioșc în cabana de vară
» » » Tipuri de modele de pavilioane de grădină

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate