WikiWiex.com

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini: etapele de construcție

Cuprins:

În general, mobilier de grădină cu propriile sale mâini - aceasta este o structură temporară, dar ar fi destul de greșit să-l trateze ca pe o structură care nu are nevoie de o abordare creativă, serioasă. În cazul în care chiar și comanda un chioșc într-o companie de construcții, este necesar să ne imaginăm forma și dimensiunile sale, cel puțin în termeni generali. scheme suplimentare vor fi prezentate de cineva deja construit în pavilioane țară din lemn, celor care sunt încă doar de gând să înceapă o construcție poate de ceva pentru a împinge.

Desen chioșc hexagonal

Figura 1. Desen chioșc hexagonal.

Video pe "Arbor"

structura hexagonala

ușor face chioșc un pavilion cu un hexagon plan.

Înainte de începerea calculului valorii de materiale necesare pentru construcția de pavilioane, asigurați-vă că pentru a avea grijă de dispozitivul de fundație.

După copac - este un material greu, astfel încât baza de chioșc ar trebui să răspundă la structuri masive și terenul pe care va sta. Fundamentul poate fi format columnare sau bandă. În cazul fundației benzi, el va urmări conturul foișor, iar în cazul coloanelor de susținere fundație columnare sunt instalate la fiecare colț al foișor de grădină, și unul situat în centrul său. Un exemplu poate fi văzut în figura 1.

Video pe „casă privată Cum de a construi un foișor mobilier de grădină pentru 17 zile forțe proprii fotografie“

stâlpi de susținere a marca o locație cuiere. Dacă baza de bandă selectată, cuie marchează punctul de cotitură foisoare circuite. Aprofundarea fundația trebuie să se facă sub nivelul de îngheț a solului, în caz contrar în anul următor după construcție, a venit la țară, veți vedea că acest arbore de „condus“.

Asamblarea structura cu propriile sale mâini

Schema de mandrinele hex

Figura 2. Hexagonal arbor.

chioșc de grădină pot fi construite din lemn sau busteni. In acest proiect cant fi folosit. Gazebos cadru este format din două părți: strapping inferior și superior. În jurul perimetrului fundației este pus în două straturi Hidrofobizare montate apoi dintr-un mm hexagon bar 100x100 cu nervuri de întărire care conectează două colțuri opuse. Rezultatul este un fel de hexagonala „roata“ cu „spițe“.

Montați-l în mai multe moduri:

Related Videos „prispă cu videoclipul lui mâini“

  • șase triunghiuri. Această opțiune este bună în cazul în care țara are doar un bar scurt;
  • două trapeze cu rafturi. Acest lucru este util pentru instalarea, atunci când materialele sunt disponibile în diferite lungimi. Dar, în acest caz, este necesar să se pună două pilon suplimentar fundație pentru o lungă diagonală, ei vor construi lonjeronul trapezoidală.

Schema este vizibilă în mod clar în figura 2.

În această variantă de realizare făcută publică foisor cu un gratar cu propriile sale mâini Are un mic perete de lemn, conectat la „paharul“. BBQ va fi amplasat lângă chioșc pe site-ul, dar nu și în interiorul acestuia. Rack pentru montare sub sistemul sarpanta sunt plasate pe perete și fixat pe strapping deasupra.

Schema dreptunghiular arbor

Schema arbor vedere frontală dreptunghiulară.

Video pe tema „cadru casa / mobilier de grădină, hozblok /“

Desenul arată în mod clar principiul de construcție a sistemului de acoperiș pentru acoperiș de cort hexagonală. Așezați un acoperiș este zona zoster moale cele mai convenabile din cauza orice alt material pentru acoperișuri se va transforma o mulțime de deșeuri. De asemenea, atunci când se utilizează zona zoster necesită crearea unui Batten solid pe acoperiș.

Etaj într-un foișor de grădină stabili linii paralele de intrare. În cazul în care cadrul inferior a fost asamblat din triunghiuri, pardoseala poate fi un pat, repetând perimetrul hexagonului, fețele paralele.

Prin pereții bănci atașate chioșc scaune, iar în centrul chioșc pune masa. Astfel de pavilioane de gradina cu mâinile lor pot deveni nu numai o destinație de vacanță, dar, de asemenea, decora peisajul orice gradina.

Structura dreptunghiulară în pereții casei

Uneori se întâmplă ca un foișor de grădină separată, la cabana lor de vară este pur și simplu nici o cameră. Într-un astfel de caz poate fi ușor montat foișoare cu mâinile lor chiar la zidurile casei, și va avea o formă dreptunghiulară. Proiecte mandrinele gradina din lemn nu se calculează întotdeauna din utilizarea ca material de lemn de construcție sau de bușteni. Destul de des, pereții pavilioanelor de grădină construite desene cu mâinile lor doar scanduri cusute.

Schema dreptunghiular vedere laterală arbor

Schema dreptunghiular vedere laterală arbor.

În cadrul proiectului propus, instalarea de pergole făcute pe fundație dig. Acest lucru necesită șase piloni: patru sunt situate în colțurile chioșc de grădină și două sunt plasate în centrul fiecărei laturi lungi a acestuia. Pe stalpi de călătorie de-a lungul două straturi de impermeabilizare, și apoi montat șipcă 100x100 mm. În primul rând, setați stâlpii de colț, care apoi se leagă la Trim partea de sus și de jos a foișor.

Video pe tema „Arborele chinezesc. Mâinile lui // FORUMHOUSE“

Într-un acoperiș pergola macră la, astfel încât înălțimea de rafturi vor fi diferite. Capriori situată oblic, făcută din scânduri, cu un pas de 500 mm. Consiliul de luat în ciorchine lățime de 150 mm și 25 mm grosime. Stivuit căprior paralel cu laturile scurte ale arbor. Acoperiș Pent poate fi acoperit cu aproape orice material de acoperis: ardezie, din metal, policarbonat, placi de bitum moale și așa mai departe.

mandrinele Garden tind să aibă ferestre, căile de acces lor formate folosind același lemnului, care a fost folosit pentru posturile de colț, care se vede clar pe figura ilustrat. Pereții sunt suturate căptușeală, care este umplut în cutie, este fixat la montanți chioscuri. Puteți șindrilă chiar în afara arma a zidurilor, dar este mult mai plăcut ar fi în cazul în interior pentru a face același lucru. Apoi, spațiul interior al camerei va avea un aspect finit. deschideri viitoare sunt amplasate pe pereții chioșc, puteți închide jaluzelele, plante agățătoare, perdele sau bare decorative.

Related Videos "Arbor cu mâinile sale | platforma de podea, stalpi, cantrail | Partea 2"

Post-procesare a structurii finite

Etajele sunt cel mai simplu mod de a stabili o placă de parchet comun, folosind ca GAL-ul de aceeași bord, care a fost aplicat la posturile de colț. GAL-uri a pus paralel cu porțiunea lungă a arbor și o dușumea plasată peste lag-uri, paralel cu latura scurtă a acestuia. Deși podeaua de lemn nu este obligatorie, o podea mare pentru foișoare din țară pot fi asamblate și prin intermediul unor plăci de trotuar.

Toate piesele de lemn ale structurii care trebuie prelucrată antiseptic și apoi acoperit cu un strat de protecție. Ca un strat de lac protector iaht, vopsea rezistentă la rece pentru exterior nuanțate antiseptic sau pur și simplu de tip „Pinateks“ pot fi folosite.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Desen foișoareDesen foișoare
Caracteristici pentru a crea un desen opt și hexagonale pavilioaneCaracteristici pentru a crea un desen opt și hexagonale pavilioane
Construcția chioșc din țarăConstrucția chioșc din țară
Ce stiluri de pavilioane cu gratar acolo?Ce stiluri de pavilioane cu gratar acolo?
Design-ul frumos al chioșc din țarăDesign-ul frumos al chioșc din țară
Foișoare de construcție cu mâinile lor din materiale de resturiFoișoare de construcție cu mâinile lor din materiale de resturi
Ca propriile lor mâini pentru a construi un foișor hexagonala?Ca propriile lor mâini pentru a construi un foișor hexagonala?
Gratar în toate weathers - foisor pentru gradina cu gratarGratar în toate weathers - foisor pentru gradina cu gratar
Pavilioane de busteni: ce poate fi mai natural?Pavilioane de busteni: ce poate fi mai natural?
Construcția și amenajarea foișor cu mâinile lorConstrucția și amenajarea foișor cu mâinile lor
» » » Mobilier de grădină cu propriile sale mâini: etapele de construcție

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate