WikiWiex.com

Foișoare de construcție cu mâinile lor

Cuprins:

Pentru restul pe site-ul de construcție tramvai este indispensabilă foișor. Acesta completează designul peisajului și subliniază stilul casei. Această clădire vă permite să vă încălziți la umbra soarele amiezii. Este un loc de întâlnire pentru oaspeții sau o masă de seară cu familia.

Schema purlin foișor acoperiș.

Schema purlin foișor acoperiș.

Unii proprietari nu știu, cum să construiască un foișor cu mâinile. Dar o varietate de materiale și configurații posibile vă permite să realizeze crearea de reale pe site. Crearea unui foișor original sau pergola va atrage atenția vecinilor. Pentru construcții trebuie să se gândească cu atenție despre aspectul viitor al designului și pentru a calcula eventualele costuri.

Baza pentru pavilioane

Pentru a proteja materiale de construcții de la degradare și distrugere, se recomandă să facă fundație pentru chioșc. Baza poate fi realizată folosind structuri columnare sau panglica-like. Suprafața trebuie să fie măsurate și aliniate cu grijă. Apoi, este necesar să sape un șanț de-a lungul perimetrului de adâncime 50-80 cm. La partea sa inferioară este prevăzută cu nisip și pietriș. Baza trebuie să fie compactat. Pentru fundația a fost plat, este posibil să se facă un cofraj din lemn. Apoi, pasta de ciment frământat, care a fost turnat în straturi în circuitul rezultat.

Baza trebuie să fie lipsite de crăpături și cavități, este recomandabil să se toarnă soluția repede. În cazul în care suprafața de teren este mare, procedura se poate face cu asistenții săi. Într-o zi insorita, expertii recomanda sa ude baza de apă și se acoperă cu folie de plastic.

Pentru construcția fundației va avea nevoie de:

Schema secțiunii hexagonală arbor.

Schema secțiunii hexagonală arbor.

 • o soluție de amestec;
 • placi din lemn pentru cofraje;
 • nisip;
 • pietriș;
 • lopata;
 • folie de polietilenă;
 • nivel de construcție.

Suprafața trebuie să se usuce complet. Numai după aceea se poate face podelele. Unii proprietari în timpul construcției de pavilioane de grădină părăsesc suprafața de beton. Cu toate acestea, pentru o frumoasă și poate fi suplimentată cu o structură de imagine organică folosind scânduri de lemn, plăci decorative sau piatră.

Veți avea nevoie de o diagramă detaliată pentru fabricare a structurii.

Prin urmare, etapa inițială este de a elabora un plan de acțiune detaliat. La baza mandrinele gradina au fost plat, trebuie să-l facă folosind cuiere și corzi. Pe suprafața pe care se poate pune grinzi de lemn sau panouri de placaj. Nu ar trebui să uităm de material de impermeabilizare. La urma urmei, dacă baza va primi umed, atunci materialul va putrezi. Fix panourile pot fi cu șuruburi sau cuie.

În etapa pregătitoare, este necesar să se calculeze înălțimea fundației. Dacă planificați un cadru la nivel înalt, este necesar să se facă un pas.

Pereții și piloni ai structurilor de sprijin

Schema înălțime umbrar hexagonală de 2,6 metri.

Schema înălțime umbrar hexagonală de 2,6 metri.

Înainte de a construi perete, aveți nevoie pentru a decide cu privire la destinația structurii. Deci, foișor tip de vară au laturi deschise. Facilități sunt necesare în primul rând pentru protecție de la lumina puternică a soarelui. Structuri de iarnă conțin pereți închise. În orice caz, este posibil să se combine materiale. Astfel, partea inferioară a structurii face închisă, iar frunzele superioare deschise sau glazura.

O atenție specială trebuie acordată posturilor. Ele sunt pilonii pentru acoperiș și întreaga structură. Ca de obicei arbor dreptunghiulară sau pătrată cuprinde 4 coloane. Acestea sunt situate în colțurile structurii. În scopul de a proiecta a fost puternic și durabil, poate fi consolidată prin construirea de posturi suplimentare. Materialul pentru barele de sprijin sunt de multe ori lățimea de 20-30 cm.

Structuri de sprijin sunt fixate la fundație cu ajutorul unor bețișoare sau părți metalice. Material de captare poate fi șuruburi autofiletante sau șuruburi. În cazul în care proprietarii vor decide să facă cu mâinile lor arbor de elemente metalice, este necesar să le picteze. Acest lucru va preveni coroziunea. Produsele din aluminiu sunt un sprijin de încredere pentru astfel de instalații.

Pentru fixarea structurilor din lemn va avea nevoie:

 • secțiune grinzi 20x30 cm.;
 • ferăstrău circular;
 • colțuri metalice;
 • ancora buloane;
 • șurubelniță;
 • primer incolor.


Grinzile trebuie să fie amorsate pentru construcții a fost puternic și durabil. Materialul a fost apoi atașat la bază. Pentru produsele incluse „în canelura“, este posibil să le trateze cu un ferăstrău circular. Apoi produc materiale de fixare șuruburile de ancorare și colțuri.

acoperire

Conducerea Ansamblu fronton foișor.

Conducerea Ansamblu fronton foișor.

La etapa inițială de construcție este necesară pentru a calcula înălțimea acoperișului. Pentru acoperiș pot fi realizate din plăci cu circuite. pieselor metalice Utilizarea sunt fixate la polii de sprijin căpriori. placi de conectare centrale fac Phillips. Produsele trebuie să fie atașat ferm unul cu altul. Se recomandă să se folosească cuie.

Înainte de a acoperi acoperișul, este necesar să se arma marginea acoperișului cu ajutorul panourilor. Efectuați procedura într-un cerc. Materialul pentru acoperiș, puteți alege orice. Totul depinde de preferințele personale și de design de gradina peisajului. De exemplu, un produs popular este zona zoster sau metal. Materialul prezentat în culori diferite. Prin urmare, este ideal pentru orice facilitate.

Mobilier de grădină cu mâinile lor Acesta trebuie să fie construit cu un acoperiș robust, care va proteja de soare și de vânt. Suprafața superioară trebuie să fie făcut fără lacune, materialele sunt fixate între ele bine. De multe ori, proprietarii folosesc pentru aceste scopuri de ardezie sau tablă de oțel.

Designul original al acoperișului se va face din paie, stuf sau papură. Acoperirea este ușor să te faci. Cu toate acestea, va dura ceva timp pentru a aduna materiale în mănunchiuri și fixați-l în partea de sus. Astfel de compoziții organice uite-agricole și design peisaj natural.

iluminare suplimentară în arbor se realizează prin acoperirea din policarbonat. Materialul protejează de ploaie și lumina soarelui. Aceste construcții ușoare și durabile. Ele sunt ușor de a vă construi.

Lumina printr-o structură cu un acoperiș. Pe măsură ce acoperișul poate fi un suport pânză, cort stretch, prelată sau folie specială. Produsul poate fi realizat fără o fundație și pereți. Cu toate acestea, această opțiune este adecvată numai pentru o vacanță de vară. Construcția este ușor să te faci. Este suficient să se stabilească stâlpii metalici de susținere. Apoi, este necesar să se stabilească acoperirea.

Pentru a acoperi acoperișul cu sindrila, veți avea nevoie de:

 • material pentru acoperișuri;
 • rame metalice;
 • foi de placaj, 20 mm grosime;
 • asfalt turnat;
 • de bază pentru covoare;
 • cuie;
 • Autofiletante șuruburi.

Cadru acoperiș este realizat din foi de placaj. Astfel, suprafața devine plană. Acestea sunt fixate cu șuruburi și cuie. Articulațiile placi fixate ferm între ele. Rezultată covor suport port strat sau alte materiale de impermeabilizare. Acoperind bine fixate cu cuie. Și în perimetrul și marginile suprafeței care urmează să fie prelucrate mastic bitum.

Așa că apa se scurge de pe acoperiș, este posibil să se stabilească apărătoarele speciale de metal. Herpesul zoster este pus, pornind de jos. Prepurificată material din pelicula protectoare. Produsele sunt fixate cu cuie. Pentru plafon nu a putut fi văzut, fiecare strat de dale aplicat pe rândul anterior.

Caracteristici ale construcției de chioșc

Înainte de a construi un foișor de grădină, trebuie să alegeți o locație pentru construcția. Zona de curte trebuie să respecte dimensiunile structurii. Construcție standard are dimensiuni 2,5h2,5 m. Este recomandat să alegeți o zonă liniștită și pașnică. Din arborele ar trebui să treacă cu vederea rural pitoresc. Prin urmare, marele avantaj al locația va fi apropierea de grădină, un iaz sau o sculptură decorativă.

Interior în interior va fi o reflectare a stilului general. Prin urmare, ar trebui să ia în considerare cu atenție toate detaliile și nuanțele. Deci, puteți pune o bancă pe perimetrul structurii. În centrul camerei, se recomandă de a plasa o masă mică. De obicei, mobilierul masiv de ansamblu și nu este necesară în foișor. Pentru depozitarea de inventar sau mici detalii puteți pune un mic dulap cu sertare. De asemenea, puteți pune la accesorii pentru grădină.

Odată ce designul este construit, trebuie să vă amintiți despre îngrijirea ei. pardoseli din lemn trebuie să fie curățate în mod regulat de frunze și zăpadă. În caz contrar, umiditatea acumulată va contribui la distrugerea stratului de protectie.

Mobilier de grădină, creat de mâini, va da confort și comoditate chiriașilor. Și întâlnirea de seară în aer liber sub cupola acoperișului va fi umplut cu atmosfera romantica. Prin urmare, aceste construcții sunt un element necesar în orice teritoriu.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a construi în mod corespunzător un arboreCum de a construi în mod corespunzător un arbore
Mobilier de grădină pentru a da: construirea cu propriile lor mâiniMobilier de grădină pentru a da: construirea cu propriile lor mâini
Opțiuni de proiectare pentru grădină mandrineleOpțiuni de proiectare pentru grădină mandrinele
Construcția de pergolă de viță de vie cu propriile lor mâiniConstrucția de pergolă de viță de vie cu propriile lor mâini
Construcția foișor cu un șemineu cu mâinileConstrucția foișor cu un șemineu cu mâinile
Pavilioane de asamblare cu propriile lor mâiniPavilioane de asamblare cu propriile lor mâini
Cum sa faci un chioșc de cărămidăCum sa faci un chioșc de cărămidă
Construcția și amenajarea foișor cu mâinile lorConstrucția și amenajarea foișor cu mâinile lor
Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini?Cum de a construi un foișor în țară cu propriile mâini?
Alegerea mandrineleAlegerea mandrinele
» » » Foișoare de construcție cu mâinile lor

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate